Ferieidyl og overflødige måneder

Kom, lad os brokke os

SKo

I øvrigt. Se lige hvad der landede i går! Jeg bestilte dem, da jeg lå på mit dødsleje for nogle uger siden. Fornuftig type

Splat kat! Det er mig i dag. Mine øjne svier, min mave snurrer og mit hoved er fløjet til Mars. Måske er det kombinationen af at komme for sent i seng og den dødstræning jeg praktiserede i går. Jeg øgede min vægt ret markant i forhold til hvad jeg plejer på gårsdagens træningspas, og det kan i den grad mærkes på den lille krop i dag. Det var det hele værd dog, sejrsfølelsen alene.

Jeg er ærlig talt ikke særlig oplagt i dag, og min sofa virker langt mere attraktiv end min kontorstol. Mit egernven underholder mig dog ude foran vinduet, med adskillige spring der ville slå selv den dygtigste, 12årige, kinagymnast i måtten. I dag er også dagen hvor jeg skal til tandlæge. Ikke noget jeg frygter heldigvis. Jeg havde bøjle på tænderne- togskinner that is, i 3 år, det kan kurere selv den værste tandlægeskræk. Da jeg blev 18 og man ikke længere fik tilbudt gratis tandlægebesøg, ytrede jeg at bruge mine hårdt tjente $ på shots og tatoveringer i stedet for en tur til Karius og Baktus djævlen. Det resulterede faktisk i, at der gik 8 (ja 8 !!) år, før jeg igen kom til tandlægen og tænk jer… tadaaa, 0 huller! Nu er jeg dog blevet så voksen og ansvarskedelig, at jeg passer mit tandlægebesøg hver 3-6. måned.

Efter det skal jeg ned og have taget et led af mit elskede ur. Jeg fik det af Robert sidste år på samme tid, og der passede det perfekt. Hvem taber sig på håndleddene? Altså, jeg er med på at jeg har strammet op det sidste års tid, men det var altså ikke sådan at jeg havde elastikker på armene, inden jeg gik i gang med projekt stram.

Rolex

Lex, ik?

Og så! SÅ skal jeg mødes med musse. Vi starter med kaffe og slutter med dinner. Glæder mig til sladring og til at blive opdateret på et af mine yndlings menneskers lille liv.

Musse og mig

Fineste musse og mig selv

Lige til sidst, ik? Hvorfor er det, at rigtig mange bloggere skal være så overlallede hele tiden? Altså, jeg ved sgu godt at jeg til tider bræger skingert om hvor fantastisk jeg har giftet mig, at livet er fedt fordi jeg har booket endnu en rejse og at min træning beriger mit liv. I know! Men jeg synes samtidig at danskere til tider piller lidt for meget i egen fars, at hamsterhjuls hverdagen skulle have jaget en stor, fed kæp i sig, at januars golde lammelse, er mere nedern end Zulu’s samling af unge ’upcoming’ stand upp’ere og det er jeg sådan set ikke bange for at ytre. Det gør mig heller ikke til et negativt menneske, der kun kan glædes når jeg ligger på en strand med en kokosnød i hånden, 2 ugers ferie på kontoen og Robert ved min side. Faktum er da bare, at nogle gange er der ting her i livet der er en led, lille lu…s, og det behøver man ikke lægge skjul på. Desuden gør evigglade mennesker mig en lille smule usikker. Hvor gør de af deres frustrationer? Gnaver i puden? Dunker en bøtte Ben&Jerries i smug? Eller slår små kattekillinger ihjel ved midnat?

Coffee to go

Jeg glæææææder mig til man kan drikke kaffe udenfor igen

Jeg er fan af lykke og glæde, men jeg kan også godt hæve mine pom pommer for en god gang, gammeldags brok! Hej hej

2 kommentarer

  • “Dunker en bøtte Ben&Jerries i smug” = mit nye yndlings-citat, som jeg vil bruge, hver gang jeg selv skal komme mig over nogle af de trælse ting i hverdagen. Du har ret i, at vi alt for ofte (især online) kan være alt for peppede og positive!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieidyl og overflødige måneder