Nu har jeg lige en mening, ik'!

Det.er.U-hyg-ge-ligt

IMG_3781Jeg lavede dobbelt portion og vi spiste dem alle. Jeg ku’ gøre det igen i aften, hvis det skulle være!

2 dages stilhed. Det beklager jeg. Hele fredag gik med at storkoncentrere mig om at forstå fjeldsk, for derefter at drikke mig sanseløs til kl.04. Det var faktisk virkelig skægt, men jeg måtte også mega bøde hele dagen i går. Det eneste jeg havde lyst til, var at krympe sammen på sofaen og spise pandekager. Og det var faktisk lige præcis det der skete, til stor begejstring for resten af husstanden.

IMG_3778Sne overalt – jeg er ikke misundelig på Norge

I morges var jeg stadig helt basket og tanken om det der træning jeg havde booket, mindede mig allermest om en torturlejr. Jeg kom afsted og det er jeg sådan set ret glad for nu. I eftermiddag har jeg en kaffedate med min Maria, som jeg ikke har set i 100 år. Det glæder jeg mig til. Ellers skal jeg bare chille, tidligt i seng og spise mad. Jeg har sådan lyst til bare at æde for tiden, og det gør jeg så.

IMG_3776Jeg havde min sølvkjole, som faktisk var indkøbt til Sarahs fest på. Den gjorde det godt, omend den blev brugt på den forkerte lejlighed

Vi startede på at se Riget i går, Robert og jeg. Sidst jeg så den, var da den kom ud i 1994, jeg var 10 år og gik i 4. klasse. Robert var så 20 år og gik i 3.g – sjovt, ik? Anyways, da jeg så den for 10 år siden, sov jeg så ikke i 1 år efterfølgende, fordi den var så uhyggelig. Uden pis. Jeg var skrækslagen. Nu prøver jeg så igen, og det går bedre den her gang. Den er jo faktisk virkelig sjov!

IMG_3782Den er jo så vildt skruet sammen den serie. Lars Von gakkelak

Ny uge i morgen, ny tur i hjulet. Det.er.u-hyg-ge-ligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu har jeg lige en mening, ik'!