Rød Rynkeby og baconben

Dødspest og 5 potter pis

IMG_3718Sygdomskit til 2

Jeg ligger her endnu! Og gæt hvad? Nu ligger Robert her også. Yes, jeg har fået smittet ham med mit dødspest!

Jeg er ved at blive helt gakkelak af feber, kropslammelse, hovedpine, sviende vandøjne, dødshoste, ildhals og ynkelighed. Jeg har måtte aflyse min venindes fest i aften, og har mest af alt lyst til at blive sat ud til storskrald. Kan ikke engang begynde at beskrive med ord, hvor latterligt jeg synes det her er. Vores tur til Sverige i morgen har vi prøvet at rykke 14 dage frem, men det er som om svensken er lidt langsomme i optrækket på mailen. Telefonen er åbenbart død for dem. Vi har ikke lige taget stilling til hvad vi gør, hvis de ikke svarer os. Miste turen til Sverige, eller tage syge afsted?

5 potter pis er sjovere, mildere og sødere, end jeg er lige nu. Måske det bare er bedst at klappe sammen igen?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød Rynkeby og baconben