Reality called - it wants me back

Valiumrus og mandag!

IMG_3688De virker in action, I tell you!

Mandag. Men ikke bare hvilken som helst mandag. Mandag efter en ferie! Seriøst ik’? jeg vil hellere have min knæskaller savet af med en sløv neglefil, end at gennemleve en mandag efter ferie.

Jeg vågnede fuldstændig bedøvet, som havde nogen stoppet valium i svælget på mig, ved at Robert var i fuld gang med at køre troppen i stilling. Jeg havde hverken hørt vækkeur, morgenmads klirren eller den tidlige puslen fra de andre.

Jeg kom da op. Og jeg fik også skruet mig ned i mine nye virkelig seje jeans der lige skal finde deres folder, men som ikke får mig til at ligne Eminem, the early days. De bliver gode afløsere til de gamle, kan jeg mærke.

IMG_3694No baggy no more

Dagen har været lang og travl og fuld af savn. Men også lidt glædning. Jeg er typen der godt kan have en lille fest over nyt nyt træningstøj og det giver mig lyst til at komme over og gøre en indsats. Så med mine nye løbesko trippende i tasken, smuttede jeg op og testede dem på en rolig 5’er. Fryd siger jeg jer. Jeg kan tydeligt mærke forskel på dem her og mine små, usle sokkesko jeg har løbet i det sidste stykke tid. Efter en mave session, oksede jeg hjem og blev mødt af mit mandags crew, der også er lidt vemodige over at være sluppet tilbage i hjulet uden ende.

Jeg har sagt farvel til Robert, der var ved at slå en glædes flik-flak over at skulle spille fodbold i (også) nye sko og de små er puttet godnat. Jeg sov kl.22 i går – jeg er bange for det samme kommer til at ske i dag. Først skal jeg dyrke et langt bad og afprøve min hjemmelavede bodyscrub. Ja ja, det er de små ting… især på en mandag.

IMG_3666Salt, olie, kaffegrums og citron – GOOD!

Bliv hængende tæt på. I morgen kommer der et indlæg med lidt mere guf på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality called - it wants me back