Spisebords meditation og mangel på glimmer

2015, jeg er klar til dig!

lufthavn

Vi har en ret flot lufthavn i København, faktisk!

Jeg er tilbage i Sønderborg. Det var mere fantastisk at komme tilbage den her gang, end det var for 7 dage siden. Det har sikkert noget at gøre med, at man har været hjemme på planeten Palle. Jeg elsker København og jeg kommer aldrig til at flytte derfra – så skal det i hvert fald være for at immigrere til det store udland, men lige så meget som det kan føles som verdens mindste by, når man færdes der til daglig i sin normale hverdag, lige så meget kan det føles som verdens største sted, når man er overladt til sit eget solo selskab.

Robert og jeg startede morgenen med nytårs træning i det sønderjyske gymnastik værksted, mens de små nissede rundt sammen med mine forældre. Må jeg endnu engang sende verdens største glimmerraket afsted, for at vores bonusfamilie harmonerer hele vejen rundt.

Nu står den på forberedelser til i aften. Som den dessert dronning jeg er, har jeg sat mig på den post og har tænkt mig at kreere et chokolade chok der gør 2014 værdig. Slut af med bravur, ja? Jeg tæller sekunder til vi skal dulme vores halse med perlende bobler. Det er ved at være en måneds tid siden jeg har været sviller og abstinenserne begynder så småt at melde sig.

Jeg nåede lige et smut i H&M inden jeg ramte lufthavnen i går. Endnu engang sikrede svensken mig et ganske fornuftigt outfit til den nette sum af 130 kr. Derfor er jeg nu mere end klar til i aften og et nyt år.

Outfit… og der er endda noget med glimmer…

2015 – bring it on!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spisebords meditation og mangel på glimmer