De 5 vindere

Thailand paradis #6

(Det her indlæg skulle faktisk være smidt op i forgårs, men da nettet her er lige så usikkert som en lille skoledrengs første dag i 0., kommer det altså lidt for sent)

img_0883

Palmer – overalt!

Dag 2 på Lanta. Vi har fundet planet luksus i palmeform. Her er simpelthen så overdrevet dejligt. Klientellet er vist nok et andet og somewhat mere turistet, men det er vi heldigvis ret forskånet for, med vores lille oase og adgang til afgrænset pool. Morgenmaden kan heller ikke måle sig med stedet vi kommer fra, men jeg undlader at agere klagefugl, da der bestemt ikke mangler noget at stille sulten med.

Efter vi havde fyldt morgenmads depoterne op, blev Gry lagt til et hvil, der endte ud i at være 1 ½ time langt. Det gav faren og jeg mulighed for at plaske i poolen og endnu engang kysse uforstyrret i mere end 5 minutter, hvilket er store sager med baby ombord. Da vi hverken havde vand, som er en absolut nødvendighed, når nogen skal have sin varme mælk, eller kolde drikke, som er en absolut nødvendighed, når andre bruger 2 timer på terrassen med fødderne i det varme vand om aftenen, var vi nødt til at tage en lille stikker ud i virkeligheden. Vi pakkede derfor snipsen i vognen og begav os med tuk-tuk ind til ’centrum’, hvor vi handlede alle fornødenheder og lidt til, inden vi atter satte kursen mod planet fantastisk. Mens den lille nappede dagens anden lur, flød jeg rundt i det kunstigt farvede blå vand, med en iskold singha i hånden, mens jeg følte mig som en kejserinde fra Danmark. Frokosten blev indtaget i fællesskab 20 meter fra hvor vi huserer og så var det tid til massage i turnus ordning. Rob først og så mig. Jeg fik en aloe vera massage for mit røde bagflæsk, der blev lidt svitset på sejlturen i går, trods 80 smøringer med faktor 50. En hel time i blissfull ekstase, kun afbrudt af de små thai damers pludren til hinanden. Jeg siger jer, jeg skal have en af hver på deres lille menukort. Og så til 80 sølle kroner for en time. Hvem sagde kejserinde?

img_0900-1

Har man set noget mere perfekt?

img_0903

Massage heaven

Efter massage rev jeg to sjusser med ned på terrassen, hvor Gry og Robert just var vågnet fra et hvil. Nu er det aftensmads tid og jeg tror vi gentager succesen fra i går, hvor vi spiste på stranden, mens vi nød en gloende solnedgang. I aften tror jeg hjemmebiografen holder åbent, hvor der serveres diverse yndlings snacks, der enten ikke kan købes hjemme, eller som koster det samme som en times massage.

img_0889

Yndlings!

Hjemme hos jer er det mandag. Hader i mig lidt? If so, er det ganske tilforladeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 vindere