Dagen før dagen - med patterne i vandskorpen

De 5 vindere

top-5_15

5) Jeg har haft optur over at bo i Danmark i den her uge. Selvom der sker mange ting for tiden, der er dybt forrykte og afsporede, imponeres jeg hver gang over, at der er hurtig hjælp at hente, når jeg har brug for det. At kunne ringe til sin læge med et problem og et par timer senere stå med hjælp i hånden, er en vinderplads værdig.

4) Selvom jeg synes det går alt for stærkt med mit lille barn, har jeg optur over, at hun nu har to små tænder, at hun kan sidde selv og at hun er fuld af gåpåmod på den mest frygtløse måde. Det gør mig stolt på den der mor- agtige måde.

3) Det har været så dejligt at have min mor på besøg. Både fordi hun er nem, rar og virkelig hyggelig at være sammen med, men også fordi det har været skønt, at hun har tilbragt tid med Gry. Jeg vil så gerne have, at Gry får et tæt og kærligt forhold til sine bedsteforældre, den lange afstand taget i betragtning.

2) Min onsdags date med min mand. Det var befriende, opløftende, fantastisk og lykkeligt, at være ude sammen igen. Det er jo ikke som sådan noget jeg går og savner i hverdagen, men da sad der og sippede drinks, mens vi kunne tale uforstyrret om lige det der passede os, kunne jeg alligevel godt mærke, at jeg har manglet det.

and-the-winner-is1

1)  THAILAND! Endelig kan Thailand komme på førstepladsen. I dag rejser vi 16 dage ned i varmen og jeg er ekstatisk ved tanken om, at vi har lidt over 2 uger sammen alle 3, uafbrudt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før dagen - med patterne i vandskorpen