Noget om en fejring..

En rockkoncert i baggrunden og tømmermænd på første klasse

Hej mennesker. Sorry min fraværelse, men der findes faktisk en god og værdig grund. Jeg har haft tømmermænd! Simpelthen. Noget som jeg på ingen måde har savnet, eller længtes efter. Når det så er sagt, var de hele min dag i omvendt land i går, værd.

img_0424

Løst hår – en sjældenhed med en lille rotte, der flår i det for et godt ord

Robert og jeg forlod hytten kl. 18.30 onsdag aften, hånd i hånd og uden barn. Hun blev hjemme sammen mormor, der klarede affodring og putning i stiv arm. Første datenight siden vi fik Gry og det var lige som det skulle være. Indrømmet, da vi skulle ud af døren, var det med noget tunge skridt. Ikke fordi jeg havde en millimeter af nervøsitet, men fordi jeg var balret, jeg frøs, det pissede ned og jeg orkede faktisk ikke helt en rock koncert. Al min ugidelige modstrid forlod mig, sammen med første slurk af min drink på Lidkøb. Da vi forlod det hyggelige, tjekkede og anbefalelsesværdige sted et par sjusser senere, var jeg totalt i mit es, klar til at plyndre samtlige barer i København, med hjælp fra min partner in crime. Vi ramte Store Vega, hvor koncerten skulle brages af, i OK tid og fandt med det samme en bar af mange. Vi fandt også terrassen med varmelamper, hvor man må ryge… Og her opholdte vi os faktisk det meste af koncerten. Sammenlagt så vi måske 3-4 numre, resten af tiden tilbragte vi med at blabre løs i munden på hinanden. Det var så ubeskriveligt rart, bare at være OS igen. At finde ud af, at det kan vi faktisk sagtens, uden problemer. Ikke fordi jeg var i tvivl og heller ikke fordi, vi ikke taler sammen om andet end babygøgl derhjemme, men det bliver altså en anden samtale, når man er væk fra gak-gak og hirsegrød. Da koncerten for længst var forbi og alle de tomme plastickrus var fejet sammen, blev vi smidt ud sammen med de sorte sække. Det var bare som om, vi ikke var helt klar til at tage hjem. Derfor driblede vi på Gilt til et par sjusser, inden vi ikke følte vi kunne forsvare at lade mormoren sidde oppe længere (hun nægtede at gå til ro). Vi landede hjemme kl. 01.30 og jeg var, for at sige det mildt, patte stiv! Det var den bedste aften i længe og jeg er så glad for, at vi kom afsted. Det skal ske igen. Snart!

img_0425

Skumfidus i sjus – win!

img_0437

Forever love!

img_0442

Vi var der altså!

img_0443

Gilt og smukke dråber

Hele dagen i går brugte min mor og jeg på at gå rundt, kigge butikker, spise frokost og flade på sofaen med hjemmebragte kager. Fuldstændig fantastisk fortryllende! I morges stod jeg tidligt op og trænede det sidste alko svineri ud af min lille krop. Imens var min mor hjemme med Gry og jeg må igen sige, at jeg ville ønske, af hele mit hjerte, at mine forældre boede noget tættere på os. Især da jeg vinkede farvel til hende i formiddags, kunne jeg allerede mærke savnet gnave. Nå, heldigvis ses vi snart igen og indtil vi gør, har jeg jo lige en ferie at fornøje mig med.

Speaking of. De sidste forberedelser er skudt i gang og min mave begynder for alvor at agere rejse kriller. I dag mødtes jeg med mor-veninde, der just er vendt hjem fra Thailand med stor succes i bagagen. Det gør jo kun lysten endnu større. I morgen står den atter på træning, farvning af vipper, mere pakning og to fede, krydsede fingre for, at Roberts forkølelse hurtigt går i sig selv. Mens jeg har skrevet det her, har han måske nyst 73 gange og hostet 60 tudser. Stakkel!

img_0452

Mit lille menneske – nu vil hun også stå selv. Basse

Nu vil jeg spise den daim der faldt ned i min kurv i dag, se det sidste afsnit af O.J på DR (jeg er besat af den historie) og så vil jeg ind og sove. Sådan en druktur sætter sig lidt på en anden måde, end da man var 20, hva’?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om en fejring..