Dragør til hest og store sager den kommende onsdag

De 5 vindere

top-5_15

Så er der blandede bolsjer fra ugen der gik.

 

5) Jeg har optur over den der O.J serie altså! Det er en af dem, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne se den første gang igen og igen. Det kan jeg ikke, men den får ugens 5. plads!

4) Ugens 4. plads går til min Svigerinde. Vi har været i Dragør 2 gange denne weekend (hvor fruen bor) og jeg elsker at tilbringe tid med Roberts søster, hendes mand og kids . Faktisk har hende og jeg jo en forhistorie, da vi har været i familie sammen før (se bare her) og også dengang havde et glimragende forhold. Det er en fest at være ’tilbage’ i familien og hun har en stor del af ‘skylden’ for det.

3) Der sker så meget med mit lille barn for tiden. Hun ‘kravler’ hurtigere end en hund kan krybe og hun råber højere end en flok brøndby tosser på stadion. Det er så lykkeligt og livsbekræftende, at hvis jeg kunne sælge det på glas, ville jeg blive rig – om 2 minutter!

2) Da der i torsdags dryppede sne i pendulfart ned fra himmelen, var jeg klar til at græde mine øjne ud og gå i seng! Men så kom jeg i tanker om, at der kun er 1 sølle uge tilbage, til vi skal ud på en lille flyvetur ned til de varme lande. (Ja, jeg forstår godt hvis i er trætte af, at høre om Thailands ævl – det er snart ovre).

and-the-winner-is11) Forsigtigt trak jeg mine yndlings jeans ud af skabet. Jeg vendte og drejede dem lidt og besluttede så at prøve. Først det ene ben, så det andet, op over lårene, yes, over hoften, tjek og bom – knappet, UDEN at trække maven ind, eller punktere et organ. Jeg er officielt tilbage i min gamle krop og jeg har det vildt over det. Faktisk kunne jeg ikke klemme mig ned i de jeans, før jeg blev gravid. Det fortjener så meget ugens førsteplads!

img_0390

IMG_5144

THOSE jeans! (Åh, sommer, hva’?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dragør til hest og store sager den kommende onsdag