Kan.ikke.mere!

Update fra migræne øret

På lørdag er det 14 dage siden, jeg var nede for at blive spidet i øret. (Læs om det her) Jeg tænkte, at jeg lige ville lave en hurtig update på, hvordan det går. Eller, altså om det har nogen effekt. Hvad kan jeg sige? So far, so good. Ingen migræne anfald siden jeg fik den lavet for 2 uger siden. Halleluja for det, med tilhørende konfetti og kransekage.

Desværre kan jeg ikke med sikkerhed sige, at det er den lille sølvring der æder anfaldende, i stedet for mit hoved. Der kan snildt gå måneder mellem jeg har attacks og eftersom jeg endnu ikke (efter 17 år) har sporet et mønster i min migræne, er det stadig lidt for usikkert at fastslå piercingens fulde effekt.

img_0219

Uanset hvad, er jeg SÅ glad for den. Jeg synes simpelthen det ser killer ud!

Indtil videre vælger jeg dog stadig at tro på, at ringen sidder og presser på nogle punkter, der holder migrænen i skak. Oh God, hvor jeg håber! Skal vi ikke aftale, at jeg tjekker ind engang i mellem og holder jer opdateret om migrænens og piercingens parforhold? Det kunne jo være det hjalp. For good!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan.ikke.mere!