Eiffeltårnet på Nørrebro

Hvad du WISH’er skal du få!

Okay, som jeg skrev om i dette (http://bonusheksen.dk/2017/02/18/bling-up-your-life/) indlæg (her er det meningen, at man kan lave sådan en smart genvej, men lortet virker ikke), lovede jeg at fortælle lidt mere om min yndlings app, der har samme effekt som crack. Efter jeg blev introduceret for Wish, behøver jeg ikke længere en hobby, for jeg kan snildt bruge flere timer om dagen, på at scrolle side op og ned efter diverse ubrugeligt tjams. Det har dog vist sig, at ikke alt er så ubrugeligt endda. Faktisk har jeg klikket nogle rigtig gode sager hjem, som jeg bruger hver dag. Min mand mener jeg har et problem, jeg mener delvist han har ret, men eftersom jeg ikke gør indsigelser mod hans forhold til hans anden kæreste, altså motorcyklen, forventer jeg, at han lader mig holde min hede affære med Wish kørende. Lidt endnu.

Udover at nogle af sagerne er blevet kærkomne medlemmer af familien, er det simpelthen så hyggeligt at få små gaver dryppende i postkassen.

Se med her hvad jeg bla. har erhvervet mig – til ingen penge!

img_0306

For noget tid siden fik vi ny støvsuger. Der manglede bare mit yndlings mundstykke. Det gør der ikke mere

img_0308

Jeg elsker den her vadsæk. Den er stor og så er der plads til alle Grys legesager

img_0307

Pandebåndet. Bredt, varmt og fint

img_0305

Den her grønne kjole overraskede virkelig. Den er dejlig tyk i kvaliteten og så sidder den killer

img_0302

Den her madeske til Gry er genial, fordi ‘hovedet’ er lavet af silikone, så det er lettere for hende, at få hele bidden med

  img_0304

Jeg købte de her pusser til ældstebarnet – hun elsker at tøffe rundt i dem herhjemme

img_0299

Det kan ikke vises nok, det her funklende cover

img_0303

Det her er ge-ni-alt! En snor med knapper, som legetøjet kan hænge fast i. Vi slipper for konstant at bukke os ned og samle op, når vi alle spiser sammen og Gry bliver færdig først. Også brilliant i klapvognen, hvor man ikke kan holde øje hele tiden. Ps. den der farvede bidering under Ms.Sophie, er også fra Wish (ja! jeg har tænkt på, om den er proppet med ftalater og shit – men den er kogt en mio. gange, ungen lever – og hun elsker den)

Jeg har også shoppet et myggenet til Grys klapvogn og en mega smart stof dims til at have små genstande, en flaske vand osv. i, som sidder på styret af klapvognen, men de ligger på hendes værelse og no way om jeg skal forstyrre hende nu hvor hun sover. Jeg venter på en sending med nyt lir og jeg glæder mig til det lander i min postkasse. Meget gerne inden vi sætter os i flyveren mod Thailand, da jeg bla. venter på en solkasket, som ville være bomben at have med.

ADVARSEL. Downloading af Wish kan medføre afhængighed!

1 kommentar

  • Lisbeth

    Okay, jeg ved altså ikke om jeg skal grine eller græde her…. Jeg har downloaded app’en!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eiffeltårnet på Nørrebro