Bling up your life

Ren røv at trutte i

SÅ! Endelig kan der truttes ren røv over hele linjen. Jeg har brugt heeele dagen på at skure, skrubbe, tørre, vaske, røre, blende, ordne, organisere, naglilere, slide og slæbe. Jeg startede tidligt med at få lavet en ny omgang mad til Gry. Jeg laver 2 retter af gangen i storkøkken portion og fryser så små poser ned, så det er lettere at få hendes mad klar, når man har 100 andre ting der også skal ordnes på en dag. Efter det gik jeg i gang med at gøre hytten rent. Det tog lidt overhånd for mig, for det blev en af de der rengøringer, der afføder 1000 projekter undervejs. Heldigvis tog Robert vores lille snips med ud på en 3 timers tur, så jeg havde ro til at skure og skrubbe i fred. Det var rart. Rart at kunne komme i bund uforstyrret, samtidig med, at jeg kunne høre TV2 på voksen volumen. Da min lille familie atter vendte hjem, var alle flade skindende rene og det eneste der manglede en overhaling – var mig! Det klarede et langt bad med diverse rengøringsmidler heldigvis og min røv er nu også lige til at trutte i. Blot til info.

img_0297

I morges var det Hr. Tingleffs tur til at træne, men se lige hvad den søde mand havde med hjem til rengørings Rita. Yes please!

Aftenen bruger jeg i selskab med Girls (for 117. gang), cornflakes og chokolade med mint. Rob er ude med en gammel gymnasie veninde, Gry sover (endelig) og jeg tror heller ikke der går længe, før jeg kryber til køjs. Jeg har træning kl. 10 i morgen og den der gåtur jeg blev snydt for i dag, skal i stedet fordobles i morgen. Allerførst tror jeg lige, jeg vil snige mig til en lille kop med vin og en cigaret. Det fortjener jeg sgu!

God lørdag Hekse og Heltinder.

img_0293

…. når man tror ungen ligger og sover – med hovedet mod nord! G’eeees!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bling up your life