Søndags Wuhuuuu(ups)

De 5 vindere

top-5_15

Vi skal til det igen. Ugens 5 vindere ser denne gang, sådan her ud:

5) Materiel glæde. Jeg har så optur over min nye læderjakke, da jeg har søgt den perfekte i årevis. Jeg kan slet ikke vente, til det bliver varmt nok til lange, stramme rør og døddyrs hud på min body!

4) Jeg har så optur over min nye ørepiercing. Selvom det lige nu mest af alt føles, som om jeg har mellemørebetændelse, er jeg sygt glad for resultatet. Jeg glæder mig til at finde ud af, om den også har samme opturs effekt på min migræne.

3) Det der crossfit er altså meget bedre end forventet. Jeg har rent faktisk lyst til at tage afsted, jeg synes det er sjovt, tiden går stærkt og min krop tager kærligt imod de tæsk den får. Jeg kan således være i mine slimmy slim jeans igen – UDEN at de strammer. WIN!

2) Gry udviser stor disciplin indenfor sovning i disse dage. Det er ubeskriveligt vildt, at nå dertil, når det eneste jeg virkelig, inderligt har glædet mig til ved at hun bliver ældre, er bedre og længere søvn. Vi håber det er noget der varer ved. For fucks sake!

and-the-winner-is1

1) Ugens vinder må være min date med Sarah i går. Sarah og jeg boede engang i samme opgang. Hun i stuen, jeg på første og vi så hinanden HVER dag! Så kom Rob og forstyrrede det hele og jeg flyttede til Rødovre (!). Jeg savner hende. Tit. Så da hun skrev i går og spurgte om jeg havde tid til kaffe, sprang jeg gladeligt til med det samme. Vi brugte hele eftermiddagen sammen i solen, med kaffe, cigaretter og masser af sladder. Det varmer stadig mit indre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags Wuhuuuu(ups)