Jeg skal spides

Kh soveræven

God lørdag morgen, med sol på. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget min mave bobler, når solen skinner. Det giver instant pluspoint på overskudskontoen og minder mig om, at det nok skal blive lunt igen en dag.

Overskudsboble gryden koger ekstra godt her til morgen, da Gry for første gang, sov igennem – HELE natten! Fandme så. Hun blev lagt kl. 19, havde sin vanlige cirkusforestilling, sov kl. 20, fik en lille snas mad kl. 22 og sov så helt til kl. 7.30 i morges – og jeg var ikke vågen en.eneste.gang! Hail Mary, Jesus and Banana Joe, det er det vilde jo! Jeg gør mig ingen forvisninger om, at det er vedvarende stil nu, det ville nok være usmart. Lige nu affyrer jeg bare små konfettihorn i mit indre og glæder mig over begivenheden. Ja, så vildt er det, i det der Mom land!

img_0088

Rob er taget over for at træne, Gry tager dagens første lur, de store stener i deres senge og jeg sidder solidt plantet i sofaen, med kaffe og computer. Jeg plejer mit forpinte korpus, der blev fuldstændig gennempryglet til træning i går. 100 burpess?! 100! – selvfølgelig kombineret med alle mulige andre rædsler, som ikke engang kunne tænkes at have været brugt, som tortur metoder i gamle dage. Oh well, de fede, eller post gravide, må svede, right?!

Snart skal jeg ind og benåles og resten af dagen skal vist bruges på en gåtur og noget kaffe, tænker jeg. Weekend på barsel er stadig weekend og jeg glæder mig til den her.

Vender tilbage med update på nyt øre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal spides