Barnet fra wonderland

Usexede frostgrader

Jeg ved ikke med jer, men jeg bliver bare ikke større fan af vinter, som årene går. Tværtimod bliver jeg mere og mere olm på frostgrader og de gener de medfører. At have en lille baby oveni elendigheden, gør ikke mit syn på de kolde måneder mildere. Vinter er usexet, besværligt og begrænsende. Jeg kunne blive ved med at kaste eder op af mine vinterstøvler, men regner med, at i har forstået min dybfølte afsky by now?

img_0186

Man er tabt i det her vejr. Det er umuligt, at ligne noget der er lækkert!

I dag skulle jeg til crossfit igen. Denne gang i en mom udgave, hvor arvingen skulle følge trop. Jeg har jo været vant til at træne 2 gange om ugen, hvor Gry trofast har akkompagneret mig, de sidste snart 3 måneder. Jeg må sige, at jeg ikke er specielt imponeret over crossfit CPH’s måde, at køre mor/barn træning på. Det varer 1 1/2 time, der er alt for lang tid, for sådan en lille snips, at møffe rundt. 1 time går an, men ikke mere end det. Gry klarede det dog ret fint og uden for meget besvær, men hun var lige så færdig som mig, da uret ringede ud. Salen var iskold og jeg er glad for, at faren havde klædt barnet ekstra varmt på i morges. Der gik for meget tid på ral og træningen var derfor ikke optimal – i mine øjne. Hold da op, et langt, surt opstød jeg præsenterer, hva’? Nå. Jeg tænker, at jeg tager et par måneder, med den her form for projekt ‘hot mom’ og så må jeg finde på noget andet. Allermest tænker jeg, at jeg forsøger at ramme hold, hvor jeg kan træne solo og lade Gry blive hjemme ved sin far.

img_0184

Gry sov sødt, dejligt og varmt i hendes nye klapper

Lige nu ligger min lille træningskammerat inde i sin seng og råber om kap med sig selv, mens hun roterer hurtigere end en grillkylling på spyd. Faktisk skulle hun sove til lur, men det er som om hendes interesse for det, ikke er yderligere vakt.

Resten af min dag skal bruges på max chill. Noget med sofa, film og inhouse nusning. Ville sådan ønske jeg var strikke/hækle/sy typen, så jeg kunne sidde og nørde med det… men det var jeg så ikke! Hvad nørder i med, når i nisser rundt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnet fra wonderland