En baby pakker kuffert

Barnet fra wonderland

Selvom jeg ikke forestiller mig, at bloggen skal til at være en såkaldt Mommy blog, kan det ikke undgås, at der sniger sig lidt baby stuff ind i ny og næ. Faktisk vil jeg heller ikke undgå det.

I dag er det et pralende, lille indslag. Gry har nemlig sovet med kun ét stop i foodland i nat. Det er så lykkeligt, at jeg får lyst til at puste en ballon og æde en lagkage. Hun blev således puttet kl. 19, hyggede sig med enetale og karrusel moves til kl. 20 og derfra sov hun til kl. 03, hvor hun fik en lille snips mad ved mig, for så at sove til kl. 07! Hva’ba?! Det må bare godt være en vedvarende trend. Faktisk havde vi ikke meget at klage over, inden denne vidunder begivenhed. Hun plejer at sove ret steady fra 19-00-03-07, med et lille spisestop på vejen, som Robert og jeg deler.

img_0162

Suk…

I det hele taget er hun virkelig et nemt barn. Nu. Hvis man ser bort fra hendes første 3 måneder på skrigekursus, er hun let som børnehaveklasses matematik. Hun græder aldrig. Altså som i, ikke engang når hun gonger hovedet, eller taber det tunge legetøjet lige i skalle. Hun piver lidt hvis hun er sulten eller træt, men det er mest sådan nogle små mussehyl. Hun æder alt hvad der bliver serveret og hun har ingen problemer med at ligge og snakke med alle sine sager i halve timer af gangen.

Det er så ubeskriveligt, overdrevet dejligt, at hun er så let at have med rundt og i det hele taget bare hænge ud med. Hvis jeg tænker tilbage på hendes koliktid, hvor jeg troede jeg aldrig ville blive menneske igen, er hendes adfærd nu, et lille mirakel.

Jeg håber så meget, at hendes rolige, hyggelige, stærke væsen varer ved og at hun fortsat vil være lige så tryg, glad og elskelig, som hun er nu.

Fingers X’ed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En baby pakker kuffert