De 5 vindere

Noget om prygl og lidelser

Jeg har forstuvet kroppen! Seriøst, jeg er fuldstændig fucked efter første Crossfit træning i går. HVER en fiber i min krop, har det som om den er blevet brugt som boksebold af en aggressiv indsat i Vestre. Oveni mine fiberlidelser må jeg også bøde for mit indtag af gift aka. alkohol, i fredags. F.eks er der flyttet en mindre landsby, der har rødder i Kina, ind på min kind – og de skændes om pladsen. Hold nu kæft, hvor gør det nas! For at det ikke skal være løgn, har jeg også fået verdens største blist i mit mundtøj. Noget der sker hvis jeg springer en enkelt tandbørstning over. Det var lige præcis hvad der skete kl. 03.30 i fredags, da de sidste kræfter blev brugt på at vaske face i stedet for bisser.

img_0153

Se så venner – første crossfit skade!

Sagt med andre ord: jeg er lidt sølle i dag. For at det ikke skal være løgn, har jeg faktisk sidste træning hos mit 8 ugers forløb i dag. Det er bare som om, jeg ikke kan gennemskue hvordan jeg skal lave én enkelt mavebøjning, når jeg bøvler med at løfte Gry op fra gulvet. Nå, dagen må råde for mig – det er først kl.14, så jeg har lidt tid til at få kroppen i geled.

Der skal ikke ske det vilde i den her uge. Jeg skal frivilligt over og have tæv igen et par gange, vi har træf med de andre mødre og øgler, jeg har et møde med en af de før omtalte moms, for at tale videre om det jeg ikke kan sige højt, der kommer store børn torsdag og jeg skal besmykkes og afmigrænes (fingers X’ed) på lørdag. Gode sager.

Uh. Om PRÆCIS 1 måned er vi næsten ved at være fremme ved første destination på vores Thailands eventyr. Jeg kan ikke vente. Specielt ikke efter at de har lovet sibirisk vinter i den her uge! Det orker ingen, jo!

img_0149

Hende der orker jeg til gengæld godt. Hun bliver bare sjovere og sjovere hele tiden. Og sødere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 vindere