Hvor meget må man forvente af børn?

Jeg lever NU

Jeg har altid været rigtig god til at se fremad. Til at glæde mig til alt muligt der sker om 1 uge, 2 måneder, et halvt år… til fremtiden. Det har jeg faktisk været lidt træt af. Ikke at det er en dårlig ting, at glæde sig til ting der spejdes i kikkerten, men jeg synes det frarøver noget nærvær fra hvor jeg er lige NU.

Efter jeg har fået Gry, er jeg blevet enormt bevidst om, at øve mig i, at være lige præcis i det sekund jeg ånder. Hun bliver så stor, så lynende hurtigt og jeg er koldsvedsangst over at misse det hele. Selvom jeg synes hun bliver sjovere og om muligt sødere hvert minut, minder jeg hele tiden mig selv på, at det sagde jeg også for 1 uge siden. Det er virkelig noget der kræver træning, tanke og fokus, men jeg VIL blive bedre til det.

img_0131

Sødeste lille tut

Selvfølgelig kan det ikke undgås, at man glæder sig til alle de ting der skal ske for Gry. Det ville da være mærkeligt, hvis man slet ikke skænkede det en tanke. Det er mere pointen om, at man skal huske, at alt det hun kan, gør og ‘siger’ lige nu, aldrig kommer igen og derfor vil jeg ikke svælge i fremtiden, for så at misse hendes små mussepip og lille tommelfinger hun konstant maser ned i gulvet og drejer rundt?

Der er mange der spørger ‘eeej, glæder du dig ikke til hun kan snakke’? ‘Bliver det ikke sjovt når hun kan gå’? ‘Tror du snart hun kan spise selv’? osv. osv. Og JO, gu’fanden glæder jeg mig da til det. Det bliver da det vildeste når hun kan sige ‘moaaar’, eller når hun kan stjampe rundt på de små, tykke ben. Men jeg vil ikke gå i et ængsteligt vakuum og tælle dage til det sker. I stedet prøver jeg febrilsk at suge og sluge hver en detalje af hendes nuværende kunnen. Altså, til et punkt hvor jeg også skal til at slappe lidt af – tallet af videoer på min telefon er eskaleret.. men det er en helt anden snak.

Nå, jeg må hellere få gjort færdig, så jeg kan glo lidt mere på det tørsvømmende barn. Suk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor meget må man forvente af børn?