Jeg lever NU

De 5 vindere

top-5_15

 

Ugen har været ganske stille og rolig, men den har været proppet med gode ting alligevel. Ugens top 5 ser således ud:

5) I denne uge har jeg virkelig haft lyst til at træne. Det er en velkendt, savnet og seriøst dejlig følelse. At det der crossfit ikke var så slemt som først frygtet, er bare ekstra skum på toppen, omend jeg tror min røv er gået i stykker og jeg har problemer med at bære mit barn.

4) Vi er nu 1 uge tættere på, at skulle til Thailand. Selvom jeg øver mig virkelig meget i, at være til stede lige NU og værdsætte alt der sker i dette verdensdrej, glæder jeg mig så usigeligt meget til sol, varme, lange, rolige dage og uafbrudt samvær med Gry og hendes far. Og Mai Thias.

3) En af mine medmødre fra gruppen og jeg har holdt et lille møde, om en ide vi har fået. Det er så optur på så mange planer og jeg håber det er noget der kan realiseres – ASAP. Jeg ved godt, at sådan en udmelding er røv elendig, når der ikke kommer mere, men sådan må det lige være indtil videre. Sorry..

2) Jeg har brugt rigtig meget af ugen på at glo på min mand og mit barn. I skøn forening, altså. Rob har haft mulighed for, at være lidt mere hjemme og mit hjerte er ved at eksplodere, når jeg ser begejstringen spejle sig i begges øjne.

and-the-winner-is1

1) Fredag aften! Selvom det kostede mig en søndag med hovedet under armen og øjne der havde byttet plads, var det hele balladen værd. Både fordi det var dejligt, at kunne tale uforstyrret, lige så længe jeg havde lyst til, mens jeg opkørte en seriøs promille, men også fordi det kan lade sig gøre at være væk fra baby Gry, uden at nogen lider overlast. Det har jeg virkelig optur over!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lever NU