De 5 vindere

En mors ret til sjusser

På fredag skal jeg noget, jeg bare pisse godt gider. Jeg skal ud! Uden min baby. Den eneste baby jeg skal have i hånden, er min Chanel taske. Nå ja, og så min BFF. Vi starter med en appetizer i flydende form på 1207 og derefter har vi bord på El Nacional, hvor vi skal mæske os i en god middag og endnu flere læskende voksendrikke, alt imens mit mundtøj skal trænes. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det helt sikkert er en begivenhed, der får en plads på ugens top 5 liste, for allerede nu glæder jeg mig bravt.

Det er ikke første gang jeg skal ud post mini menneske. Første gang jeg bevægede mig ud i røde læber og højt hår, var Gry ikke mere end 3 måneder gammel. Jeg gentog succesen en måned senere, for det var i den grad en vellykket oplevelse første gang. Det var ikke svært for mig, at lade bomuldshabitten blive hjemme og tage madkasserne med ud i nattelivet. Slet ikke. Jeg var mere klar end klar, til at drikke vin med begge hænder og tale om ting, man kun kvækker med sine veninder om. Heldigvis har jeg giftet mig med en mand, der napper den lille uden at løfte et øjenbryn, ved tanken om at agere eneforsørger en hel aften og nat. Noget jeg har erfaret ikke er helt almindeligt, åbenbart?

img_0169

Første gang jeg var ude.

Begge gange har jeg så godt som lukket festen og det er ikke manglende lyst, der har kørt mig hjem i en taxa ved 03.30 tiden. Mit yver har på det tidspunkt været så spændt, at jeg var tæt på at dræbe, når danseglade mennesker hakkede en albue ind i mig, ved et uheld, mit i crowden. Og ja, jeg strøg direkte ind til klonen og udløste mine mælkebomber i halsen på den lille, lige så snart jeg trådte ind af døren. Jeg er nemlig af den opfattelse, at det der med at alkohol går i mælken, er en skrøne. Om ikke andet, nægter jeg at tro på, at en enkelt våd aften ude, kan skade barnets videre udvikling. Og hvis hun endelig skulle få en smagsprøve på en dark ‘n stormy, kan det måske få hende til at lande en ekstra god søvn. Faktisk læste jeg, at man har lavet nogle undersøgelser der påviser, at der skal betydelige mængder alkohol til, før det lander i kartonerne. Det er bare ikke nogle fakta man vil offentliggøre, fordi man er bange for, at det vil få enkelte (svagere) sjæle, til at bruge det som undskyldning for at tømme barbordet. I øvrigt. Da Gry gennemgik sit skrigehelvede, tyede jeg tit til drue på flaske, for at få noget ro i sjælen. Can you blame me? Der sidder sikkert en håndfuld der kan.

img_0369

…. og 2. gang

Anyways. Jeg glæder mig til fredag og håber mest bare, at Gry er færdig med den lille opvisning hun øver sig på, nat efter nat. Senest varede den 3 timer og lad mig bare sige, at hendes far og mor ikke var videre imponerede inde i 2. akt!

Hvad skal jeg have påååå?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 5 vindere