Noget om at være mor og bonusmor på samme tid

Privatfest – for 2

God eftermiddag fra en smadret Heks. Seriøst, jeg har det som om, jeg er blevet tæsket i øjnene af Ole Lukkeøje, uden at blive efterladt af den velsignede søvn. Man skulle jo tro, som nybagt mor, at mit søvnige korpus skyldes en nattefrisk baby, men det er faktisk ikke tilfældet. Jeg har ingen anden end mig selv, jo, måske Robert, at skyde skylden på. Vi kom simpelthen til at drikke os stive i går! Nå ja, Rob var muligvis mere stiv end mig, men det er kun fordi, at efter jeg har født Gry, er det som om jeg har svært ved at blive lige så sejlende bedugget, som pre-baby. Med småt kan også læses, at han drak næsten en liter sprut, da en Negroni ikke indeholder meget andet end sprit og det var ligesom hans go to drink i går.

img_0006

Sprit med sprut på

Det var ligesom i gamle dage, bortset fra at vi ikke ramte en bar efter endt køkkenfest, som vi plejede og så det lille aber dabei, at der lå en bette menneskeræv i værelset ved siden af. Hun sov heldigvis fredeligt igennem hele affæren og vågnede først kl. 00 til en lille bid. Det var mere problematisk, da hun vågnede kl. 03.30 og var klar til en god sludder. Gry er, meget belejligt, ikke en baby der græder særlig meget (mere!!!), så det er svært at være gal på hende, når hun ligger og slår knuder på sin tunge i forskellige versioner. Rob gav hende en flaske og så snakkede hun sig selv i søvn.

I morges virkede sengen ekstra blød, varm og kærlig og tanken om, at Gry og jeg skulle stå omklædt til træning på Østerbro kl. 10, var lige til at lukke op og ørle i. Vi kom dog afsted og det var faktisk rart at få svedt den der portion rom jeg absorberede i går, ud af mit system. Efter træning mødtes vi med faren til røræg og kaffe og nu står den på oprydning og madlavning resten af dagen. I aften kommer de store børn nemlig, og jeg tænker at det er uforsvarligt at spise dem af med sprut og håndmadder, eller?

img_0008

Gry var lige med til en enkelt

Jeg elsker at vi gjorde det – holdte vores egen lille fest. Mest af alt elsker jeg at være gift med en, jeg altid har noget at tale med om (hedder det det?), og som har ligeså meget lyst til at holde privat fest for 2, som jeg har. God bless!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om at være mor og bonusmor på samme tid