Turen går til....

Hvem kan lave kage? JEG kan lave kage!

I dag havde vi mødregruppe træf. Det har vi 1-2 gange om ugen. Denne gang stod programmet på en tur i svømmeren. Jeg ved stadig ikke, for hvem man gør det. Baby eller mor? Hold nu kæft, det er en besværlig affære. For det første pisser man rundt, for at pakke alle remedierne, der tæller 80 håndklæder badetøj til 2, ekstratøj til øgle og alt det andet gejl, der er smart at have med. Når man så ankommer til klorbaljen, drøner man rundt om sig selv, for at regne ud hvilken rækkefølge der giver mest mening at følge. Jeg har stadig ikke fundet den og jeg har efterhånden været i svømmehallen med Gry en håndfuld gange. Nå, men vi kom ind og i og op og ud igen. Alt sammen med succes.

img_0687

Et helt lag af de bedste flødeboller out there..

img_0704

Der var også et lag af chokoladecreme med kokos, og et lag af jordbær/makron skum

Efterfølgende havde vi lavet surprise fødselsdag for en af pigerne. Hun fylder 30 på mandag og havde inviteret os alle til fest på lørdag, uden yngel, men med sjusser. Desværre er der ingen af os der kan, da alle vores gemaler skal ud og hælde i halsen. Derfor havde vi uddelegeret opgaver blandt os, så hun kunne få en mini fest, dog med babyer, men også sjusser. Eller, bobler, men der var da procenter i.

img_0708

Mascarpone skum som frakke og – GULDGLIMMER

Jeg havde selvfølgelig sat mig på at lave kagen – og hvilken kage. Beskedenhed ville ikke klæde denne basse, så helt ublu tillader jeg mig at sige, at den var medaljer værdig. Jaws!

img_0711

img_0709

Pretty, yes?

img_0712

SÅ god!

Nu er jeg både mæt og dødtræt. Det lille monster var klar til fest kl. 05.30 i morges, så det var jeg selvskrevet også. Not!

Nu står der så en kvart lagkage i mit køleskab og hvis jeg skal gnave mig igennem inden sengetid, må jeg hellere se at komme i gang.

So long…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til....