En ægte blogger accessorie

Turen går til….

I starten af marts skal vi ud på Grys første rejse. Her snakker vi ikke ‘bare’ en tur til Bornholm, eller et smut ned til bedsteforældrene i Sønderborg. Næ nej, vi skal krydse kontinenter, vi skal skifte fly og vi skal være i luften i lang tid. Vi skal til Thailand. Oh yes. Vi bytter flyverdragter, strikkede huer og blåviolet hud ud med bar marcipanrøv, klippere og middagslure i den lune skygge. Behøver jeg sige, at jeg efterhånden tæller minutter?

anyaveetubkaek_08

Det ene sted…

Som den über organisator jeg er, har jeg selvfølgelig allerede påbegyndt forberedelserne. Ikke fordi jeg er nervøs for turens gang, men mere fordi jeg sætter en ære i at være i god tid (særdeles god tid, I know) og fordi jeg synes det er hyggeligt at samle forråd til rejsen. Jeg gør det altid, når vi skal ud på en større rejse, men når man pludselig har et tredje, meget lille pas med i bagagen, er der også bare mere der skal pakkes. Ting som børnepanodil, mavepiller, hvis uheldet skulle være ude, badeble, UV dragt, solhat, mad til de første par dage, bleer, ekstra solcreme, rejseklapvogn, legetøj og listen er lang.

lanta-deluxe-pool-access

… og det andet sted

Jeg er på ingen måde nervøs for, at vi skal have en 7 måneder gammel baby med på tur. Vi har bestilt sådan en lille krybe der kan hænge på væggen, når vi skal flyve og jeg har med vilje valgt en rute, hvor vi skal mellemlande, sådan at vi kun har 2×7 timer i luften. Det virkede på en eller anden måde mere spiseligt. Jeg har booket 5 stjernede resorts, med store værelser, hvor vi har direkte adgang til pool fra. På den måde kan vi stadig dase, bade, sole og nyde, når den lille skal sove til middag. Hun kan også være sikret skygge hele tiden, så hun ikke ender som en kransekagefigur.

img_0694

Gry er så god til at dimse for sig selv – lad os håbe det holder ved

Det bliver ikke en ferie hvor vi skal ud og se jungler, eksotiske fisk eller andre lokale herligheder. Selvfølgelig skal vi på nogle småture, hvor hun kan hænge i en sele på mig, eller sidde i sin klapvogn, men det er ikke formålet med vores små 3 uger i kylling/karry land. Meningen er, at være sammen, få noget varme og slippe for en dagsorden der ikke inkluderer os alle 3 hele tiden, da den ældste her i familien stadig har en biks at drive, selvom jeg nisser rundt på barsel.

img_0691

Hun kommer til at klare det så fint, vores glade, lille væsen

Det bliver så grand og jeg glæder mig overdrevet til at komme afsted med min største- og mindste, bedste ven.

Jer der har rejst med babyer – er der noget særligt jeg skal vide, gøre, købe, forberede?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ægte blogger accessorie