Kys fra pølsefinger

Nu som fuldblods heks

Wauw. Forsigtigt hej fra et nyt liv. En ny heks. En mor heks – altså en ægte mor nu. Jeg er jo i princippet så meget bagud, at jeg skylder jer mindst 20 indlæg, men jeg har besluttet at skippe den dårlige samvittighed og fortsætte… noget frem i tid. Det er lidt svært at fortsætte hvor vi slap, vurderer jeg.

For at være ærlig orkede jeg ikke at skrive til sidst. Hverken fysisk pga. de sovende pølsehorn, ej heller psykisk, da jeg bare havde brug for at koble fra og nyde det sidste af tiden med maven, inden den lille babypige befandt sig ude af hulen. Jeg havde nogle gode sidste uger af min graviditet og jeg elskede hvert sekund. Jeg nåede slet ikke til det punkt hvor jeg var utålmodig og havde lyst til at det skulle stoppe – at have mave på, altså. Jeg var dog heller ikke på nogen som helst måde forberedt, eller indstillet på, at hun skulle komme før. Det var ganske enkelt ikke en option i min verden. Men d. 31/7 kl. 04 om morgenen gik vandet altså.. bare sådan, vupti. Jeg nåede at sige til Robert, at jeg var sørgmodig over, at min tid med stor, flot, rund mave på om lidt var ovre. Det mener jeg stadigvæk og jeg håber, at jeg en dag får lov at prøve det igen. Fra jeg sagde det, til barnet var ude, gik der 26 timer. Og d. 1/8, kl. 06.02, en gylden, smuk og stille morgen kom 3686 gram overdrevet, lækker væsen til verden. Hun hedder Gry og hun er mere perfekt end noget andet jeg kan forestille mig her i verden.

I morgen bliver hun 14 dage og selvom jeg altid har hadet typerne der beklagende skriver ‘stop tiden’ og andre floskler i samme boldgade, tilslutter jeg mig nu grædekoret og vræler ‘stands for helvede sekunderne’! Hun er så lille, forsvarsløs, sød, smuk og overdrevet bedårende, både når hun kigger på lyset med sine store, blå øjne, men også når hun skriger af sine bitte små lungers fulde kraft og vender den lille mund nedad. Jeg har taget mig selv i at panikke over at jeg en dag skal aflevere hende i en institution og at hun på et tidspunkt tripper over at skulle vælge en skoletaske! Ja. Det skal stoppe – øjeblikkeligt, det ved jeg. Men for fanden hvor er hun bare lille og dejlig lige nu, og det har jeg ikke lyst til at ændre på.

Jeg håber at mine kræfter til at vende tilbage til jer, er ved at være i overtal, så Bonusheksen atter kan komme på skaftet. Måske det kommer af sig selv, nu hvor min elskede mand i morgen skal tilbage på work og jeg skal være alene med vores lille perfekte skabning. Noget jeg ikke ser specielt meget frem til. Ikke fordi jeg er nervøs, overhovedet, men fordi jeg ikke har lyst til at prikke hul på vores lille boble, hvor der kun eksisterer os og hvor man hele tiden er to om at blive enige om, at man har skabt det 8. vidunder! Nå, jeg trøster mig med at Robert er selvstændig og somewhat fleksibel og at han tager et længere barselsbreak til næste år, så vi alle kan være sammen uden afbrydelser.

Så der har i det. Nu er jeg fuldblodsheks aka. mor og livet er for altid forandret. Det er sindssyge sekunder!

IMG_9326

Smukkeste, lille Gry

10 kommentarer

 • Maria

  Kæmpe tillykke med jeres fine datter. Og hvor er det bare så rigtigt og dejligt at nyde hvert eneste sekund. Og hver tid er fantastisk om så de er 2 uger eller 2 år eller som min 15 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åhh hvor er hun fin og smuk ❤️ Kæmpe stort tillykke med jeres lille Gry. Kh din trofaste følger som sagde Hej på Riccos (på Stefansgade) ☺️😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åhh hvor er hun fin og smuk <3 Kæmpe stort tillykke med jeres lille Gry. Kh hilsen hende som sagde på Riccos på Stefansgade 😉 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Åhhh jeg har bare ventet på det her indlæg. Jeg læser med engang i mellem, men har bare ventet på en update. Smukkeste lille Gry! Stort tillykke med hende, MOAR!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteF

  Tillykke med den lille skønhed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Stort tillykke med den smukke smukke pige og et perfekt navn !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  NEJ hvor er hun altså sød Ninna! Jeg tror faktisk det er den sødeste baby, jeg nogensinde har set 😉 Hvis man ikke i forvejen var skruk, så blive man det da!

  STORT tillykke med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hjertelig tillykke! Hvor er hun fin og sikke et smukt navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har sjældent hørt et navn og straks tænkt “gud hvor perfekt”, som da du skrev at navnet er Gry. Uden at kende jer tænkte jeg øjeblikkeligt: “selvfølgelig skal hun hedde Gry”. Tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er hun fin, og et smukt navn til den lille pige der kom i morgengryet. Stort tillykke med hende! Og ja, tiden er for evigt ændret, det er bare med at hænge på og være så meget som muligt i nuet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kys fra pølsefinger