Update fra Fru Tingleff

Kys fra pølsefinger

Jeg er her stadig – med baby indvendigt! Bare hvis nogle skulle være i tvivl.

Dagene går bare utrolig langsomt, men samtidig er det som om, jeg ikke helt kan hænge på. Jeg har egentlig lyst til at fortælle jer alt muligt, men mine fingre hindrer mig i at jabbe så meget som jeg gerne vil. Jeg har allerede smadret to af mine yndlingsskåle, glas og andet der kan klirre, fordi jeg overvurderer kraften i de tykke krabater. Jeg er nu begyndt at spise af plastic, eller lade skålen stå på bordet som minimum, for at mindske yderligere tab. Suk!

Jeg planlægger at trodse mine sove-pølser i løbet af ugen og give jer en grundig update, men det bliver altså desværre ikke i dag, da jeg allerede nu, efter det her fesne indlæg, er ved at syre helt sammen.

Beklager, allesammen. Jeg håber i hænger på.

 

3 kommentarer

 • Denice

  Jeg savner dine blogposts 🙂 <3 håber du og babyen har det forrygende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna G

  Jeg hopper hver dag forbi din side, og havde da overvejet om der var gået fødsel i den hos jer .. 😉 God bedring med fingrene, pas på dig selv og babytøsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   🙂 dog ikke endnu… men nu er der kun ca. 14 dage tilbage. Tak fordi du stadig drøner forbi – bliv endelig ved med det. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update fra Fru Tingleff