The baby-shower

Et nyt land, paradis på en mark og nye (hugger) sko

Goddag fra barselsland. Et land jeg allerede er blevet særdeles glad for og som jeg er svært begejstret for, at skulle opholde mig i, det næste års tid + det løse. Jeg øver mig på at fordele mine projekter, sove når det passer mig, spise lidt ekstra (pfff…. som om det kræver øvelse) og i det hele taget lade værre med at stresse med noget som helst. Det ser ud til at virke, for jeg er allerede ret god til det.

I går mødtes jeg med min søster og lille Sigurd til dejlig morgenmad på Atelier September, inde i byen. Der blev jeg også lige bekræftet i, at jeg skal nyde min ultimative frihed mens jeg kan. Sigurd er 9 måneder nu og selvom han er forholdsvis rolig, er det jo ikke fordi han bliver til en bronzestatue, bare fordi mor skal spise sin croissant med 2 hænder. Efter affodring tog jeg med søster og yngel rundt i byen. Min søster skal giftes den 6.august og er ved at få de sidste detaljer på plads. (NOTE: jeg er sat til d.3.august!! Den der lille tonser-ballerina har bare at holde sig inde, for jeg VIL med til det bryllup). Da Sigurd havde fået nok af shopping, sagde vi farvel og jeg luntede tilbage til Nørrebro på mit røde lyn, hvor jeg lige nåede en forfriskning med min mand, inden jeg igen ramte gården. Det der med at have en mand der er selvstændig, holder så meget på flere niveauer. Særligt  det niveau der hedder, at man kan kysse uforstyrret midt på dagen!

IMG_8920

God morgenmad og god kaffe

Resten af dagen og aftenen blev brugt på langs, da jeg er sært træt i denne tid. Lidt som jeg var det i første trimester, så hvilepauser er tiltrængte. Nåh ja, og så så jeg fodbold sammen med Robert. Jeg har aldrig set så meget fodbold i hele mit liv, som under det her EM. Og der er simpelthen sket det, at jeg er blevet lidt små(bims)bidt af det. Eller, jeg kan godt se hvorfor kampen mellem Spanien/Italien var spændende og at det var noget helt særligt, da Island tævede England i går. Faktisk overvejer jeg kraftigt at se kampen mellem Tyskland/Italien lørdag aften, selvom Robert ikke er hjemme. Pre fødselspsykose?

IMG_8922

Se lige mit barns far. Hva’ba’?!

I dag var jeg til jordemoder. Alt er godt! Ungen vokser som hun skal og skønnes til at være en fin basse på nu ca. 2500 gram. Det svarer altså til normen og skulle være helt perfekt. Jeg troede faktisk hun lå lidt over – med de spark hun jævnligt kommer med, skulle man tro det var Hulken der lå derinde. I morgen kan jeg skrive 35 fulde uger på CV’et og finalen rykker således tættere på, med hastige skridt. Syret, syret fornemmelse!

I morgen er det festival tid. Rob har fri, så vi starter med morgenmad et sted og brager så ned til, hvad jeg vil betegne, som paradis på en mark. Det er også et af de steder, hvor jeg ville ønske man kunne hoppe ud af sin baby-bagnings-krop, for en kort stund og rave igennem sammen med alle de sjove mennesker. Men ak, det må blive næste år. Robert bliver dernede og jeg kører tilbage om aftenen. Tanken om at sove nogen som helst andre steder end i min egen seng, giver mig shakes, så et par nætter i telt kan der på ingen måde blive tale om. I stedet bliver jeg hende der kører frem og tilbage og som måske også vil fungere som en slags Roskilde Fairy Godmother, med mad og forsyninger i bagagerummet.

IMG_8928

Tænk at den der mave blive endnu større?

Nu skal jeg lige prøve mine nye (hugger) sko, som jeg blev NØDT til at eje da jeg så dem. Selvom jeg slet ikke kan passe dem nu og sikkert først får dem på til næste sommer – I don’t care, de er SÅ fine! Og så er det vist tid til et lille hvil – for mig, babypigen tror allerede hun er til Roskilde Festival.

IMG_8930

Jeg er vild med dem (selvom de er lidt stripper’ish) og G-L-Æ-D-E-R mig til jeg igen kan have høje sko på!!

2 kommentarer

 • Lena

  HEY, man kan endelig kommentere dine indlæg? Måske har jeg væretblind, men har virkelig manglet kommentar feltet. Fedt!! Har læst din blog fra ende til anden, for du skriver så “nede på jorden” og det nyder jeg bare. Ikke så meget med pynt på lagkagen, men råt for usødet. Sidder pt i Verona i Italien, men er jo stadig nød til at følge med selvom der er ferie😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   For fanden en dejlig kommentar. 10000 tak 🙂 Det er så fantastisk at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The baby-shower