Kager, smørstegt brød og en ødelagt pizza

The baby-shower

Som nævnt tidligere holdt jeg i lørdags en form for barselsfest. Egentlig var det vel et såkaldt ‘babyshower’, men jeg tror det kræver, at nogle andre afholder begivenheden for dig, før du retmæssigt må bruge den betegnelse. Anyways, konceptet var kager, mad, kolde drikke, damer og en masse sladder. Det var den bedste dag og hvis ikke det var for mine forkrampede hænder, gjorde jeg det igen på lørdag.

Jeg havde bagt en masse boller, lavet den lækreste isthe (der havde den smukkeste farve), stegt små frikadeller, arrangeret forskellig pålæg, masser af kold hvidvin, og naturligvis kager – det bærende element. Jeg havde valgt at lave en ‘Devils Food’ kage, der består af chokolade. Og mere chokolade. Jeg havde også lavet små, svampede bananmuffins med karamel og salt ovenpå og til sidst havde jeg lavet en virkelig vellykket og fin, fransk kage. Det hele spillede og smagte, hvis jeg selv skal sige det, virkelig godt.

Se bare med her.

IMG_8905

Chokolade BOMBE

IMG_8906

Jeg havde valgt at pynte den med små twix, bounty, mars, chokoladekugler med crisp, friske hindbær og lyserøde skumfiduser

IMG_8914

Jeg havde bagt 4 bunde, som blev lagt sammen med chokoladecremen

IMG_8909

Her er bordet så

IMG_8910

Læg mærke til kagen med jordbær i midten – fin, ik’?

IMG_8911

Frisk frugt var der også

IMG_8912

Jeg er ked af, jeg ikke fik et billede af istheen – den var så pæn

IMG_8896

Jeg fik heller ikke et ordentligt billede af den færdige jordbærkage – men her er opbygningen af den

IMG_8897

IMG_8898

Og så en kåbe af marcipan til sidst

IMG_8916

Alle mine søde veninder havde fine gaver med til den lille – gode sager!

Jeg kan varmt anbefale et arrangement som dette. Det var sådan en god dag!

4 kommentarer

 • Cæcilie

  En opskrift på den der kage med jordbær i midten?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Ninna – jeg følger dig lidt en gang i mellem (alt for sjælendt)!
  Nu set jeg jo hvordan din mave vokser og det slår mig, hvornår har du egentligt termin?

  PS. Så ser du jo HAMMER godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Tak, tak og TAK! Her til slut hvor jeg føler mig temmelig tung over det hele, er det SÅ dejligt at høre 🙂 3/8 er hun sat til, den lille.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kager, smørstegt brød og en ødelagt pizza