Døde dukker og afklippede fingre

Kager, smørstegt brød og en ødelagt pizza

Jeg har haft nogle virkelig dejlige dage og er fuldstændig solgt og fan af det der barsel. Barsel, som jo faktisk startede officielt i går. Det har jeg fejret på mere end en måde!

For lang tid siden, altså inden jeg overhovedet kunne se halen af min barsel, inviterede jeg alle mine piger til en barselsfest. For mig var det egentlig bare en anledning til at bage en masse kager og arrangere en eftermiddag fyldt med lækkerier. Det er den slags jeg kan bruge timer, dage og måneder på at forberede – og jeg elsker det! Lidt nørdet, men det er simpelthen så hyggeligt at beslutte hvilke kager der skal bages, studere opskrifter og researche gode ideer.

Torsdag aften hjalp min søde mand mig med at handle ind, så mine stakkels poter ikke skulle lide mere last end de allerede bliver udsat for. Vi benyttede lejligheden til at spise ude og gå i biffen bagefter. NOTE: Nattens Dæmoner 2 – DO.NOT.DO.IT! Jeg så i virkeligheden kun halvdelen af filmen. Den anden halvdel så jeg på mine rynkede håndflader. Jeg er den største svækling, men til mit forsvar var den altså virkelig vammel! Især hvis man er lidt følsom overfor forskruede stemmer og pludselig banken på døre!

IMG_8894

Vi var begge vildt sultne og orkede ikke rigtig den store jagt på mad, så da jeg spottede en ledig plads på et pizzasted på Istedgade, slog vi til. Det var lige fancy nok til mig. Der var alt for meget topping på den kalorielette bund, som faktisk bare var et stykke sandpapir. Nogle ting skal man bare ikke fucke med! Det gør vi nok ikke igen…

Fredag gik jeg i krig med kagebagningen fra tidlig morgen og da det var tid til min 4.akupunktur behandling, var jeg faktisk næsten halvvejs i projektet. Efter jeg var blevet spiddet, susede jeg hjem hvor Maria kom og holdte mig med selskab, mens jeg syslede videre. Hen af eftermiddag blev vi sultne og cyklede derfor over på Taxa hvor vi mæskede os i crouque Monsieur, kaffe og mere sladder. Robert joinede os da han var færdig med work og nåede lige en hurtig kaffe, inden vi skulle hjem for at kaste lidt farve i face (mig jo. Ikke ham). Vi havde nemlig en date, bare ham og jeg, på The Market. En ny restaurant som jeg klart vil anbefale. Det var top tjekkede omgivelser, maden var eminent og det ene (sølle) glas hvidvin jeg fik, smagte fortryllende. Nå ja, så har de også en kæmpe cocktailbar, som jeg helt sikkert skal plyndre, når babypigen ikke deler lever med mig mere. SHITZ, hvor jeg glæder mig til at kunne drikke mig sviller med min mayn igen!

IMG_8899

Yep. Den var lige så god som den ser ud

IMG_8897

Den her kage blev så flot og vellykket. Mere følger senere..

IMG_8900

Chablis… Mmmmh….

IMG_8901

Asian-fusion er stilen vist…. SÅ godt!

I dag vågnede jeg tidligt og gik i gang med de sidste forberedelser, inden hele holdet troppede op med gaver, børn og lækkerhed! Det har været den hyggeligste dag, som jeg laver et separat indlæg om en af de nærmeste dage. Nu er jeg fuldstændig savet over, vaskemaskinen summer, opvaskeren snurrer og det samme gør mine usle hænder. I morgen skal vi til fødselsdag hos det (hidtil) mindste barn, hvilket betyder mere kage – hvor heldig må man være?

Mandag skal jeg ikke på arbejde. Det har jeg SÅ optur over, allerede nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Døde dukker og afklippede fingre