A'hva' for en fertilitetsbehandling?

Preggo essentials

Der er nogle ting, der letter tilværelsen lidt når man agerer hus for et andet menneske i 9 måneder. Det er helt sikkert individuelt hvad der bliver yndlings items, hvis man overhovedet får nogle, men jeg har altså samlet et par stykker. Se med her.

 

De kommer i mange former og størrelser. Sovepølsen. Min er halv størrelse af den her, men ikke desto mindre fuldstændig uundværlig. Jeg har brugt den siden jeg var i 5. måned, tror jeg, og den er så genial til at støtte maven og aflaste hele det tunge kadaver om natten. Absolut must have!

Jeg har generelt ret tør hud, men da jeg blev gravid stak det helt af. Det lignede jeg havde savsmuld i hovedet og føltes lidt som at have en nylonstrømpe mast ned over hovedet. Jeg brugte 1000 produkter, for at prøve at glatte ud, men intet hjalp. Ikke før det her lille mirakel. Den er intet mindre end eminent, den her lille (pikkedyre) serum. Det er det eneste jeg bruger om natten, sammen med øjencreme og min hud er nu gennemfugtet og fuld af glød! YAY!

Jeg har gennem mange år svoret, at jeg aldrig i mit liv skulle eje et par Birkenstock sandaler. Men jeg måtte bittert sande, at samtlige af mine sko (hulk), begyndte at klemme i takt med at bassen blev større. Jeg købte dem her i Berlin og går næsten ikke i andet. Jeg er glad for dem og synes de er OK fine. Mest af alt er jeg glad for at være gravid om sommeren – det gør det bare lidt lettere med påklædning altså!

IMG_8717

Apropos at være gravid om sommeren. Jeg elsker den her stribede kjole fra H&M, som både sidder godt og er behagelig at have på. Nå ja, og som ikke ligner en sæk. Jeg synes faktisk ikke man skal nægte sig selv et par gode gravid-beklædningsgenstande, da man hurtigt kan komme til at føle sig som en rullende tank i det gamle tøj.

Jeg er virkelig glad for min badekåbe i den her tid. Normalt hopper jeg bare i et par joggebukser på de lange, stille dage, hvor jeg bare er hjemme, men samtlige bomuldsbasser er blevet for små. Derfor er kåben genial til at svøbe mit svulmende legeme i.

De er top ucharmerende – ‘presenningen’, som Robert kalder dem, men de er virkelig rare at have på, når man bare har en kjole på. De giver en ekstra støtte til den tunge mave, som er begyndt at veje godt nedad. 

IMG_8809

Vigtigst af alt – kærlighed! Om det så er fra en mand, en ven, forældre eller et rumvæsen. Det er alfa at have en, der fortæller (lyver), at man ikke ligner en bunker med tøj på, når man føler sig allermest tung og træt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A'hva' for en fertilitetsbehandling?