Endnu en spidning og den rigtige beslutning

Gourmet hotdogs og et dødt hav

Aaaah, lørdag. Herhjemme en stille en af slagsen, hvilket både er tiltrængt og særdeles velkommen. Det føles som om det er 100 år siden, vi har haft en weekend hvor der absolut intet er på programmet. Desværre er det en noget groggy morgen for undertegnede. Jeg var nok oppe 15 gange i nat, for at vandre hvileløst rundt med tilsyrede muskler i armene og hænder der var mere døde, end det der hav der ligger ovre ved Israel. Måske er det min egen skyld. Jeg gjorde både rent og kreerede hjemmelavede gourmet hotdogs (altså med hjemmebagte brød, hjemmeristede løg, pølser fra slagteren osv.) i går og med rådet fra min massør om at give poterne ro, er det vel selvsagt min egen skyld, at jeg har haft en nat med søvnunderskud og at jeg her til morgen måtte bede Robert smøre min bolle, da jeg ikke selv kunne holde på kniven. Pjok!

IMG_8865

Det hittede for vildt, sån’ lige at diske op med hotdogs deluxe, da alle mand vendte halvsent hjem fra diverse aktiviteter

Børnene er draget afsted til noget fødselsdag på den anden side af familien, Robert læser til eksamen, huset trækker vejret dybt, roligt og rent og jeg sidder og betragter det hele, med en lille festabe i maven. Ikke dårligt, vel? Senere har jeg lovet mig selv en ny joggebuks jeg rent faktisk kan passe og efter det, en kaffedate med min mand, når han er færdig med at sysle med sin motorcykel.

IMG_8866

Aaaah…

Egentlig ville jeg gerne bage de der boller, ordne det der vasketøj, komme i gang med mine krea-projekter, skrive på min bog ide og 1000 andre ting der kræver brug af vågne hænder. Men allerede nu kramper og sover de, som havde jeg udsat dem for opførelse af sfinksen med de bare næver.

IMG_8864

I går var en typisk dag i en børnefamilie. Den lille skulle spille fodboldkamp i Herlev, faren spillede også fodbold og den ældste var med klassen i Tivoli. Jeg stod for afhentning af den bette. Virkelig morsomt at overvære de der fodboldfædre, der er ved at skrige knoppen af sig selv, i et forsøg på at supporte (pace) de der stakkels unger

Så farvel og god lørdag. Jeg håber i har en dejlig en.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en spidning og den rigtige beslutning