Min nye ven, Jørgen og en anden rytme

Madder på fad og overdådig morgenmad

FriYAY. Endelig er dagen her. Jeg glæder mig simpelthen så meget til mit get-away med min mand om ca. 9 timer. Jeg orkede ikke at pakke i går da jeg kom hjem fra yoga, da jeg var mere mast end en overkørt pandekage. Til min store glæde, stod der i køleskabet, et dejligt fad med madder, som min søde husbond havde kreeret til mig. Findes der nogen større lykke? Næppe! Da jeg havde hugget hele fadet i mig, ramte jeg sofaen sammen med Robert, hvor vi var vidne til en noget krukket Lars H.U.G i dokumentaren HUGland, der ligger på DR. Jeg fik den kongelige behandling i går og blev nuslet på min ømme lænd, mens jeg prøvede at koncentrere mig om at forstå, hvorfor man som kunster skal agere ego-hystade, når der skal laves nyt album. Han kunne lære noget af Christopher, kunne Hr.Lars, han var da ikke nær så skinger under indspilningen af hans seneste skive. Men hvad ved bønder om agurkesalat?

IMG_8778

Jeg har så meget valgt rigtigt!

Til min (kæmpe, enorme, overdrevne, vræl-fremkaldende) store skuffelse, var det sidste gang til yoga i går. Den havde jeg så ikke lige fået med og jeg var således ved at lave en scene, fordi jeg var sikker på, at vi havde en gang mere (snak om at være hystade)? Det har været så eminent det her forløb. Jeg var fået så mange gode og brugbare værktøjer med mig, og jeg glæder mig oprigtigt til at føde den lille gøj, når hun synes, hun er klar til at forlade hulen. Jeg føler mig stærk på forhånd og de ’øvelser’ jeg har fået til min fødselshjælper aka. Robert, gør også kun den forestående prøvelse mere overskuelig at håndtere.

Nu er jeg ’on my own’ indtil lejemålet løber ud, men jeg har dog aftalt med nogle af de søde piger på holdet, at vi starter babyyoga sammen, når vi har poppet de små vidundere. Det glæder jeg mig til.

Jeg glæder mig også til i morgen tidlig. Der skal jeg nemlig spise overdådig morgenmad i overdådige omgivelser. Hvis der er noget jeg elsker, er det god morgenmad. At det så er i overdådige omgivelser, er bare guldstøv på toppen. Jeg lover at tage billeder af den smukke Rigsdag, som jeg vil frekventere i morgen kl. 10. Jeg vil også prøve at frekventere bloggen i weekenden. Men jeg lover altså ikke noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye ven, Jørgen og en anden rytme