Levende nålepude og forestående luksus

Min nye ven, Jørgen og en anden rytme

Hej fine dag. Fine dag, som er meget bedre end i går!

1

Hr.Jørgen sagde i øvrigt også, at min mave var flot og at mine fede ankler var vand (høhø) i forhold til noget han ellers havde set. Jørgen er min nye ven!

Jeg brugte det meste af i går på bare at holde mig oprejst. Og så på at være ved min nye læge, for mit 32 ugers tjek. Jørgen, som han hedder – lægen, var rar. Han var rolig, munter og interesseret i hvordan jeg havde det. Sådan helt oprigtigt. Han klappede i sine hænder over min vægtøgning, for som han sagde, ’tænk hvis du ikke havde taget på, så var den lille jo helt sulten’. Det var dejligt! Ikke at blive skammet ud af manegen, eller belært om grøntsagernes placering og fylde på tallerknen. Den lille har det godt. Jørgen siger, at hun er en dejlig basse, hvilket glæder hendes mor – og far. Hellere en basse end et lille skrævl. Dermed er mit sidste lægetjek i denne runde overstået og der er nu kun jordemoder besøg tilbage. Gakket at være nået hertil!

2

Der er sket noget rart. På min vej til arbejde, er denne lille vogn begyndt at dukke op ind i mellem – det betyder god kaffe med i hånden. Hurra!

Da jeg kom hjem, beordrede jeg mig selv ro på min sofa, hvor jeg fordrev tiden med Christopher, der gav et indblik i hans popstjerne liv. Han er da sød, han er. Jeg forstår godt de der unge møer, der har en fest over ham. Da kl. slog spisetid dækkede jeg et rugbrødsbord, som 3 travle og sultne øgler kastede sig over, en halv time senere. Børnene har været hos os i en anden rytme den her gang, hvilket har betydet, at vi har haft dem i en hverdagsuge. Det plejer vi jo ikke som sådan. Jo, altså fra torsdag-tirsdag, men det giver heller ikke så mange ’almindelige’ dage, som denne gang har budt på. Det er et noget andet tempo og en lidt anden dagsorden, når hverdagen er fyldt med fritidsaktiviteter, hurtige beslutninger, madpakker og 4 skemaer der skal gå op sammen. Men det er jo egentlig ’let’ nok, hvis bare man spiller sammen og får planlagt ordentligt. I dag skal de retur til deres mor, jeg skal til yoga, Robert skal træne og så skal der pakkes. Jeg klager ikke!

3

I går var som sagt lidt op af bakke. På sådan en dag er det rart at ha’ en dejlig moar!

Vejrudsigten for Berlin ser ussel ud og jeg har svært ved at bære det. Jeg havde glædet mig til lune dage og sommer, for fra den side er Berlin bare bedre end andre! Og så skylder den i øvrigt fra sidst vi var afsted, hvor der var koldt og efterårsagtigt. Men fuck it, vi må vel bare huske en varm trøje. (eller bure os inde på hotellet, i den gigantiske seng, bestille roomservice og glo ud på fjernsynstårnet).

Pssst. 10 arbejdsdage tilbage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Levende nålepude og forestående luksus