En dame efter min smag

Friday love

Fredag! Jeg elsker fredag. Også selvom jeg ikke lige pt. kan gøre det, jeg elsker allermest ved fredag. Nemlig at komme hjem i mit køkkenvindue, drikke en kølig sjus og ryge en cigaret. GOD, how I miss it! Nå, men fredag betyder frihed. I aften er hele mit arbejde inviteret hjem til min chef, til grill og sjusser i haven. Det er jo hyggeligt nok, men en havefest med saft i stedet for sangria, bliver bare aldrig det samme. Hvem sagde man sagtens kunne have et brag af en fest, selvom man ikke drikker ting med procenter i? Ikke mig! Jeg planlægger derfor at være hjemme i fornuftig tid og gå tidligt i seng. Jeg har sovet som en kængurustylte i nat og det kan mærkes i kadaveret i dag.

i

Må man bo der?

I morgen skal jeg lige forbi min frisør og have klippet noget mere af mit pandehår. Jeg er dødsglad for at jeg skiftede fritz for 1 måneds tid siden, men pandehåret er allerede for langt og jeg skal lige afprøve noget jeg har haft lyst til, siden dagen efter jeg blev klippet. Derefter ræser jeg ud for at finde min mor, søster og øglebørn, da Robert alligevel er udlånt til andet arrangement hele dagen. De to børn på henholdsvis 9 og 11 kommer først i morgen, da deres kalender er fyldt med aftaler (starter tidligt, hm?), så dem overtager jeg engang hen på eftermiddagen, når de er færdige.

I går var jeg til yoga. Sjøst, alle gravide derude, go go go. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv! Kl. 21.30 da jeg returnerede hjem, var vores lejlighed ligeså kogende som Nørrebro under Distortion og jeg havde det som en svitset pølse. Robert inviterede mig derfor ud på aftenis og jeg sprang til før han nåede at sige i…(s)!

s

Elsker!

Det var hyggeligt. At sidde på en bænk med min babyfar, spise virkelig god is og høre om hinandens dag. Så kan hele resten af verden rave på Vesterbro, drikke rosé i solen, feriere på Mallorca og grille skumfiduser på stranden – jeg flytter mig ikke.

Fredag, sommer og kærlighed. What’s not to like?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dame efter min smag