Vigtig viden, ligegyldig info

Technodans på søm og en organ-tømt kat

Mine dage er for tiden usandsynligt rolige. Både på work og i privaten. Det er et skørt sted at være, der hvor jeg er nu. Altså med 14 dage til barsel. På arbejde betyder det nemlig, at jeg har overdraget stort set alle mine arbejdsopgaver og agerer nu bare tutor ind i mellem, når mine overtagere render i problemer. Det giver nogle lange, varme og meget stille dage.

Når jeg kommer hjem er jeg ret beat og har faktisk ikke lyst til andet, end at være sammen med Robert – og min sofa. Selvom jeg ikke udfører dagens gode gerning i arbejdshjulet, eller måske lige præcis derfor, føler jeg mig som en organtømt kat når klokken slår 16.30. Jeg tillader mig selv ikke at stresse over det og nyder bare at jeg kan være sammen med Mr.Tingleff i ro og mag.

8

Se så lige gyngestolen. Bedste køb i længe!

MEN, når det så er sagt, ser jeg mere end noget andet frem til barsel og afveksling. Jeg glæder mig stjerne meget til at få noget ud af mine dage og blive vristet fri af det her limbo show. Nåh ja, og til at kunne bevæge mig i løbet af en dag. Selvom jeg har mulighed for at stå op på mit arbejde, hæver mine stakkels fuslinger op i løbet af en time, fordi der er så varmt og absolut ingen cirkulation i de små motorer. Det resulterer som oftest i, at når jeg vågner om morgenen føles det som om jeg har danset techno på søm, en hel uge i træk, fordi de stakkels fødder er så ømme efter at være overspændte en hel dag. Charming og virkelig pænt – sagde ingen aldrig!

I aften står den på yoga og jeg er fit for fight igen. Har stadig lidt dårlig samvittighed over mit skulkeri i sidste uge, men jeg forsøger at komme overens med det. Udover at det her yoga forløb er med til at give god afspænding og berige mig med en masse gode tips og tricks til den bedste fødselsoplevelse, er det også med til at give nogle redskaber til fødselshjælperen, aka. Robert, gennem hele optakten til levering af kræet. Det er ganske simpelt og ikke noget med simultan åndedræts øvelser, eller andre former for overgreb der kan traumatisere den stakkels mand. Det handler mere om nogle massageteknikker og andre gode sager, der kan komme mig til gode midt i kampens hede. Det er genialt! For selvom jeg måske slet ikke gider have han skal røre ved mig, når min krop skiller sig ad, er det med til nu og frem til fødslen, at give mig endnu mere ro end jeg allerede har og jeg tænker at det er de bedste forudsætninger, for en god levering.

3

Min mand er allerede den bedste hjælper. I går kom han forbi med en læskende is til mig og babyen, ude i saunaen. Altså, der er ml. 27-30 grader på mit arbejde!

Om 1 uges tid kalder Berlin atter på Hr. og Fru Tingleff og jeg har bobler (og ben) i maven over den forestående tur. Den er spækket til randen med gode sager og alene det hotel vi skal bo på, får jubelnålen til at ramme 10.

Solen skinner, det er sommer – og den er kun lige begyndt. Øj, hva’?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig viden, ligegyldig info