Hvad betyder alder?

Team Tingleff

Nogle synes indlæg som det her er selv-iscenesættende, navlepillende og ‘det hvide ud af  øjnene’ værdigt. Jeg synes det altså ikke. Faktisk elsker jeg, at læse den her slags indlæg på andre blogs og derfor har jeg kastet mig ud i mit helt eget. Facts om min husbond og undertegnede kommer her:

 • Vi besluttede at vi skulle være kærester, over guldøl og galianoshots (for mit vedkommende) efter 5 dage, hvor vi konstant havde været sammen (og på druk)
 • I det hele taget var vi næsten på druk hver dag, det første år vi var kærester… How?
 • Første gang jeg var hjemme ved Robert var på 2.date, hvor vi først shoppede Rolex og så drak kaffe på Europa. Vi bællede rødvin hele natten og gik først i seng kl 05 om morgenen, lige efter at Robert havde savet en computer over med en vinkelsliber i bar røv i soveværelset. Måske den mest bizarre date jeg har været på
 • Mit mest omtalte øgenavn til Robert, fik han på date 5. Det kalder jeg ham mindst 1 gang om dagen – stadigvæk
 • På 3½ år har vi kun skændtes 1 eller 2 gange
 • Vi fandt begge på vores bryllupsløfter da vi stod i Vegas og blev viet. Altså improviseret tale.
 • Da vi lige var blevet viet og havde fået taget billeder, high-fivede vi og gik ind på en snusket slumbar, hvor vi begge tyllede en triple gin&tonic, inden vi kiggede på hinanden og sagde ’fuck, det er vildt det her’. It really was!
 • Vi er hinandens bedste venner
 • I min vielsesring står der ’ham’. I Roberts står der ’hende’. Ligesom det også står på vores arme. Friske typer!
 • Første date på restaurant – også samme date hvor vi blev kærester, spildte Robert en rød sjus ud over hele hans hvide T-shirt. Jeg synes det var ret fun, det synes Robert ikke
 • Hver, evig, eneste dag har vi mindst et grineflip sammen. Siden dag 1!
 • Vi havde begge ret svært ved at forstå, hvorfor folk synes det var så mærkeligt, at vi besluttede os for at blive gift efter 1½ måned. Tja, hvorfor mon?
 • Der er ingen af os der tror på én eneste ene. Men vi tror begge på én eneste kæmpe kærlighed, gennem et helt liv. Vi ved begge at vi er hinandens (papirsposer findes i sædet foran dem)
 • Den første jeg vil drikke mig stiv med, når babypigen er ude, bliver Robert – og jeg SHIT glæder mig!

2 kommentarer

 • Emma

  Hahah, jeg er altså vild med sådan nogle indlæg! Labrer dem i mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Skide godt. Så må jeg lave nogle flere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad betyder alder?