Grim forskrækkelse

Projekt ‘minder’ er begyndt

Jeg er startet på lidt af et projekt. Et projekt jeg har haft lyst til at give mig i kast med i rigtig mange år, men som jeg ikke har kunnet tage mig sammen til.

1

Det var virkelig sjovt at se billederne på den her måde, for jeg har jo egentlig set dem masser af gange – på en skærm

Nu er jeg altså startet og nu bliver jeg altså ved.

Jeg vil have fremkaldt samtlige gode billeder, der ligger på min computer. Jeg vil have dem i mapper, opdelt i årstal, så jeg kan bladre minder igennem med mine hænder, i stedet for at trykke på en knap og se dem på en skærm. Det lyder måske lidt oldnordisk, men efter jeg fik leveret første læs for nogle dage siden, er jeg kun blevet bekræftet i, at det er det rigtige at gøre.

2

Det var også lidt et los i hovedet, da jeg lige pludselig blev mindet om, at jeg engang havde en flad mave og stramme skinker…

Det er som om billederne fortæller en anden historie, når man har dem i fysisk form, end når de ligger gemt væk på en harddisk.

Det er lidt af en opgave, for der er tons mange billeder og de ligger hulter til bulter. Men hey, jeg tænker jeg skal have noget at give mig til, når jeg nu dribler på barsel om 2(!!), TO måneder. WOOP!

3

…. for ikke at tale om brunt skind og sol-blond hår. Suk. Nå, there will come a day again…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grim forskrækkelse