Fylder du dine børn med gift?

Mini eventyr og forhåndssavn

Solen skinner og der er blå himmel. På træerne er der knopper og alt begynder så småt at blive lysegrønt. Det er jo alt sammen vildt dejligt…Men det er jo fucking Sibirien stadigvæk? Jeg gøgler stadig rundt i min store vinterjakke og ligner en bjørn på brødkur, hvilket – mit omfang taget i betragtning, ikke gør mig yderligere lykkelig.

Nå, men apropos lykke er der ellers masser af det i min verden. I morgen eftermiddag drager jeg til Sveriges land med min mor, hvor agendaen hedder: shopping, spisning, hygning, mere spisning, mere shopping og lidt museuming. Det bliver fremragende, intet mindre.

ons

Tænker at prøve at shoppe lidt til mig selv i Sverige. På det seneste har den lille bassepige i maven opbygget en langt federe garderobe, end jeg har haft i årevis. Se bare den her lille sag – med glimmer i skriften!

Samtidig med mit blå/gule eventyr, drager mine 3 øgler på et sort/gul/rødt eventyr. Robert har siden vi solgte lejligheden i Berlin lovet børnene en tur derned og vi syntes det var passende, at de 3 får en tur sammen inden den lille ankommer og fokus ændrer sig for en kort bemærkning. Jeg er lidt jaloux på Berlin, fordi jeg elsker den by helt vildt. Heldigvis er det min tur om 3 uger, hvor Robert og jeg drager derned sammen, for at nyde os, inden fokus ændrer sig for – en temmelig lang bemærkning.

Da jeg ikke skal se min mand i 4 dage, har han inviteret mig ud at spise i aften, for at flette fingre og suge kærlighed inden afgang. Jaaah, vi er typerne der ikke er særlig gode til adskillelse. Har aldrig været det og bliver det heller aldrig.

ons2

My man!

Der kommer nok til at være lidt radio tavshed fra fredag-søndag, da jeg ikke planlægger at medbringe computer apparat. Vi har kun booket håndbagage og sådan en puter tager både vægt og plads fra shopping indkøb, which dores nok make me happy. Jeg lover dog at vende stærkt tilbage med reportage fra Stockholm land.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fylder du dine børn med gift?