Vigtig viden, ligegyldig info

Et af de gode tip

Da vi af egen fri vilje ikke har TV pakke her i huset, streamer vi mest fra DR eller ser en film, hvis vi skal have vores skærm fix. Netflix har vi kun når House of cards smider en ny sæson på gaden, da jeg er jævnt utilfreds med deres usle B-films udvalg.

Hvis der ses film, foregår det derfor oftest fra Blockbuster eller fra tippet her; Filmstriben. Altså, jeg ved ikke om det er noget alle kender til, og jeg derved fremstår lidt som en bedrevidende idiot, men jeg var faktisk ikke bekendt med det, før for noget tid siden.

3 klip om måneden har du til at se film fra bibliotekets database. Der er virkelig mange gode at vælge i mellem, og fra alle genrer. Det eneste minus er, at man endnu ikke kan blaste det op på en fjernsynsskærm via appleTV, Chromecast eller hvad man nu ellers kører med, men mon ikke det kommer snart?

I søndags så vi f.eks. ‘En lang historie kort’ og jeg så at også ‘Steppeulvene’ ligger der. Go watch, hvis du vil have gratis, gode film.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vigtig viden, ligegyldig info