Weekend i en 'rigtig' familie

En søndag med crumble på toppen

IMG_8215

Min røv ser også lidt gravid ud… fra nogle vinkler

Jeg kan faktisk ikke helt acceptere, at weekenden allerede er ovre. Det der med ikke at bruge sin weekend på at pleje tømmerhakker og være sendt totalt til tælling, gør at jeg når de ting jeg har sat mig for, mere til og med sukker på toppen.

IMG_8217

Den efterladte og trofaste ganger

I går gik jeg en god tur, for at hente min ensomme cykel, der har tilbragt weekenden alene på work. Det var så dejligt at mærke solens varme og sniffe solsorte sang. Helt kliché, ik’ –  jeg bliver så lykkelig af det. Et bedre menneske om man vil. På vej hjem handlede jeg ind til apple crumble og så var jeg så heldig at yndlings Maria var ledig til en forfriskning i solen. Apropos lykkelig!

IMG_8218

Og se lige hvad jeg fik af Maria. En lille hånd-Rødi til babypigen. Så fin jo..

Hjemme syslede jeg med kagebagning og en mand der spillede nye skiver han havde høstet til messe. Eftermiddagen brugte vi på sofaen med film fra Filmstriben og lun, perfekt æblekage, inden børnene skulle hentes fra legeaftaler.

IMG_8221

Helt perfekt!

Aftenen brugte vi på at spise rester, kage og spille Uno. Eller, nogle gjorde, andre observerede en far der lammetævede sine børn i kortspil, uden at være bleg for at triumfere. Skægt!

IMG_8224

Jeg mener… Hallo?!

Den kommende weekend skal jeg i skole og det har jeg ligeledes lidt svært ved at acceptere, efter de her dage i lykkelig frihed med crumble på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend i en 'rigtig' familie