En stille agenda

Paradis på tysk jord

IMG_8022

Ankomst område. Her sad Fritz med kone og drak champagne, mens de så meget rige ud

Jeg har efterhånden været på en del spa ophold. Jeg har også været på rigtig mange gode spa ophold. Men det jeg var på her i weekenden, møver sig ubesværet ind på top 3, top 2 tror jeg endda.

Allerede ved ankomst var jeg begejstret. Blandt den ene Mercedes efter den anden BMW og den tredje VW, var der ikke plads til vores karet. ’Don’t worry Mrs.Tingleff, leave the keys with me, we’ll handle it for you’. Dét kan jeg li’!

o

Findes der noget bedre?

Et hurtigt check-in og så var vi placeret i et dejligt, stort, rummeligt og rent værelse, hvor der stod frugt og vand klar til os. Vi skyndte os at klæde om, og driblede 2 etager ned, hvor det dejligste spa-område fandtes. Her var dejlig varm pool, der førte ud i udendørs pool. Her var sauna, dampbad og et andet slags damprum. Her var kold brønd og varme brusere. Der var også behagelige liggestole over alt og så var der frisk frugt, samt en lille bar hvorfra der kunne bestilles farvestrålende sjusser (hulk), kaffe, juice og andre sager.

j

Den varme pool

m

Masser af kroge og hyggelige spots

f

Varme regnvejrs brusere

b

Og den iskolde brønd, som Rob var fan af

Kl. 17 havde jeg booket en behandling til os hver. Også det, var noget af det bedste jeg har prøvet og jeg har fået min del af diverse behandlinger efterhånden. Jeg fik en form for hovedbunds/olie massage. Det var så himmelsk, at min tunge på et tidspunkt krøllede sig bagover, for at stoppe mit svælg og vække mig med en høj kvæklyd. Yderst charmerende og helt ustoppeligt. Robert så også noget salig ud efter hans tur på briksen, så jeg går ud fra det var godt. (Hmm…. Ved nærmere eftertanke…)

k

Alt var gennemført

i

a

Behandlingsrum. Roligt, rent og rart

Vi havde med vilje ikke booket bord til mad. Ja, måske lidt dumt, for restauranten er et brasserie i topklasse. Vi ville bare helst være for os selv og efter de himmelske behandlinger vi fik, er jeg virkelig glad for, at jeg ikke skulle klæde om og agere fin dame. I stedet havde vi provianteret alt muligt lækkert, så vi lavede in house buffet og blev underholdt af Frank Underwood i den hvide seng, der var lige så stor som en fodboldbane.

g

Da vi kom op på værelset efter behandling, bankede det på døren. Udenfor stod en sød pige, med kager og spurgte om vi manglede andet.

e

Det var så hyggeligt!

Efter en himmelsk søvn stod vi op i god tid og var nede og plaske rundt i den dejlige pool, inden vi gik ombord på morgenmads færgen. Jeg ELSKER morgenmad, når det er af den kaliber. Der var alt hvad mit lille, sultne hjerte begærer og lidt til. Vi spiste til vi seriøst ikke kunne mere og diskuterede hvem der ville vinde en ædekonkurrence (vi nåede aldrig til enighed). Og så var det tid til at sige farvel.

h

Et lille udsnit af morgenmadsstedet. Til højre for mig, var der den smukkeste udsigt til vand. Vand, vand, vand. Aaah..

Det var luksus med luksus på og jeg vil virkelig gerne tilbage. Det er helt klart i den dyre ende af spaoplevelser og tager man et længere ophold, vil man jo nærmest kunne komme en tur sydpå. Forskellen er bare, at her er der ordnede forhold og børnefri zone – overalt. Det skal man altså ikke kimse af!

5 store stjerne herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stille agenda