'Jeg bestemmer'

De første køb til lille-aben

Som sagt skal vi jo ud og kigge på sager til den lille dame i morgen. For mig virker det ret overskueligt. Faktisk er der kun et par få ting, jeg ved vi skal have.

 

 

Jeg er ret sikker på, at jeg vil have den der barnevogn. Nu må vi lige se hvordan den cruiser

Hun skal jo bades den lille. Det her kar er smart, for de kan klappes sammen når det ikke bruges

Pusles skal hun også. Rob bygger et puslebord på badeværelset, men hun kan jo ikke ligge på en træplade. Puslepuden må godt være neutral, uden elefanter, æbler eller andet spraglet tjams. Er i klar over hvor svært det er at finde?

I’m sorry. Jeg kommer ikke til at fodre mit barn med den der naturgummi, kød sut. Så længe den er BPA fri and all that, så er jeg glad

Ved sgu ikke helt med sådan en blespand? Vi bor i lejlighed og det der med at rende op og ned 3 gange om dagen med fyldte lorteposer, kan måske godt blive trættende? Sådan en satan der skulle holde lugt og andet knas ude. Men som sagt – jeg ved sgu ikke helt?

Masser af stofbleer. Dem der er 100% øko og så er de vildt fine i farverne

Den lille basse skal have en kommode til alt hendes tøj. Jeg ville DØ for at få fingrene i den der… SUK…

Hun skal have en sengerand til sin Juno. Den må godt være rolig i farverne – igen uden dyrepark på crack. Svært! Temmelig svært… Den her er ret fin dog

Det er alt hvad jeg kan komme i tanke om for nu. Jeg har lige bestilt en helvedes masse tøj på nettet og så er der jo altså stadig 5 måneder til hun er færdig bagt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Jeg bestemmer'