Boy or girl?

IT’S A……

Nå, så kan spændingen vist heller ikke trækkes mere hva’?

Det er med kæmpe glæde, trut og trompeter, at jeg kan fortælle det bliver……..

Fandme ja. Vi skal have en pige. Jeg er så glad at jeg kunne sprænges. Først og fremmest ønsker jeg mig bare et sundt og rask barn. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så drømte jeg om en pige. Robert med. Så det kunne ikke være mere lykkeligt.

Hun (stadig virkelig syret rent faktisk at kunne sige ‘hun’ og ikke ‘den’) har det godt. Spiser og vokser som hun skal og, som vi har fået og vide ved alle de andre scanninger, er der fart på den lille dame derinde. Hun flakser rundt og har travlt – så dejligt.

NU skal der shoppes babystuff!

4 kommentarer

 • Charlotte

  Tillykke.
  Kan kun anbefale små tøsepiger (og sådan set også små drengebasser) så stort tillykke herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gritt

  Tillykke!!! Jeg venter selv i spænding på næste scanning, der viser om vi skal have en dreng eller en pige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bonusheksen

   Tak. Det er jo det vildeste pludselig at vide. Good luck. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boy or girl?