Barnlig eller nostalgisk?

Græsenke prep

I aften bliver jeg forladt. Min mand tager sine børn og kører væk fra mig. Åh, det kunne godt være indledningen på en god Danielle Steel roman. Det er det nu ikke. Det er såmænd bare det der reelt set kommer til at ske.

De 3 rotter smutter til Sønderborg for at være familiære i en forlænget weekend. Jeg er misundelig. Så mine ører er grønne og min mave miaver. Jeg vil også med med til fastlandet, tilbringe 3 dage i bomuld, sove til det fysisk ikke længere er muligt, gå ture i det stille grønne, drikke kaffe (hvis jeg da snart kunne finde ud af det igen) og sludre om alt og ingenting. Men… det skal jeg ikke. I stedet skal jeg stå op som jeg plejer i en slaveuge, jeg skal smøre madpakke, have rigtigt tøj på, være social og agere flittigt studine. Det bliver (som altid) pisse godt, når først jeg kommer afsted, men lige nu – lige nu vil jeg gerne aflevere kontaktbog med lovlig fri.

dis

Wuhuw!

Nå, men det er ikke alt sammen helt skidt. Lørdag skal jeg til rigtig fest hos yndlings Sarah. Cremen af toppen (i min verden) kommer og jeg glæder mig til at se dem. Jeg har også sørget for at have godt med underholdning, når nu jeg skal være alene i det store palads. Jeg er nemlig ikke så vild med at sove alene skal jeg sige jer, så det er godt at være distraheret. Som nævnt tidligere i dag er jeg en sucker for gamle børnesager. Det tæller også de gamle Disney tegnefilm, som jeg er begyndt at samle sammen. Jeg har fået første sending hjem og der er lige 3 stk. En til hver dag. Det bliver hyggeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnlig eller nostalgisk?