Ny dame, ny baby, ny oplevelse...

Glimmermave og træt tantra type

man

Jeg bliver ALDRIG god til selfies. Det er derfor der er så få af dem, her på bloggen. Men se lige den der glimmermave, hva’?

Jeg er ked af den rungende stilhed der har hersket weekenden over. Det er bare så satans svært at finde tid til at skrive, i de weekender hvor jeg er i skole. Det er nemlig præcis det jeg har været, igen i denne weekend. (Igen).

Det var drøn spændende og i den grad nysgerrigheds vækkende. Vi har nemlig haft om tantra i 3 dage. 3 dage som ikke er særlig meget, hvis man tænker på, at tantra er en uddannelse der tager 6-7 år i Indien.

man4

Lois havde lavet det flotteste fødselsdagsbord

I mellem tantravisdom og yoga-praktisering (som også var en del af programmet), fandt jeg også tid til at fejre en af mine søde veninder og hendes fødselsdag. Ellers har der ikke været tid til så meget andet, end at restituere efter endt skoledag. Shoot hvor er man smadret i skalle efter sådan en dag – det er temmelig intenst.

I dag har jeg været ved jordemoder. For første gang. Det var sån’ lidt lala, da der jo egentlig ikke skete det vilde. Og så alligevel – jeg fik nemlig lov til at høre lille-dragens pumpende hjerte og fik endnu engang bekræftet af en jordemoder, at vi har en hurtig lille flakser liggende i min mave. Virkelig magisk.

man3

Robert havde været i byen fredag, så lørdag var vi helt i sync på fladhed. Vi lavede en ordentlig skude lasagne og chillede med film og dyner. Ps, tjek lige vores nye Montana baby i gul. SÅ sej jo!

Ugen byder mig gensyn med savnet, gammel ven i aften, oprydning af roma-lejr, biftur med min mand der forlader mig fra torsdag-søndag, for at besøge familie i det sønderjyske, mens jeg leger græsenke forklædt som skolepige i endnu en weekend. Den sidste inden jeg får 3 ugers (SYGT) velfortjent og tiltrængt pause.

man2

I går da skolen var ovre, mødtes jeg med Robert til kaffe på Taxa. Jeg ELSKER kaffe, men efter jeg blev gravid har min lyst til drikken bare været ikke-eksisterende. Det der er min 2. kop i 4 måneder!

Jeg skal have fundet ud af hvor jeg kan gå til gravidyoga og så skal jeg prøve at tage lidt stilling til fødselsforberedelse. Måske. Det er nemlig ikke noget der har min store interesse. Som i overhovedet ikke!

Har alle det godt?

2 kommentarer

  • Rikke

    Hvor er det sjovt, det med kaffen. Havde det på præcis samme måde i alle 3 graviditeter.. Og lige så snart jeg havde født vendte kaffetrangen tilbage – og hvad får man så på hospitalet efter alle anstrengelserne – the !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bonusheksen

      Godt at høre kaffe cravings vender tilbage. Jeg savner det ret meget faktisk.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny dame, ny baby, ny oplevelse...