Ensom balsal i det kolde nord

Noget om en lang uge… og mad!

1

Der var meget stillesidning og lytning hele fredag. Det krævede forsyninger. Især til den sultne Heks

Februar – så nåede vi hertil. Det gør mig ikke noget, overhovedet. I går da solen tittede frem, sad jeg nærmest på ruden som en af de der slimhænder man havde som barn, for at få et skud naturlig D-vitamin. Jeg kan ikke vente til lyse morgener og lune nætter.

3

Den bedste, blødeste, dejligste seng. Ret træls vi skulle op og afsted kl. 08 lørdag morgen

Weekenden har foregået i 6.gear. I fredags var jeg som bekendt i Norge med firmaet til det årlige kick-off. Det var egentlig okay og jeg fik slet ikke brug for min medbragte hjemmebiograf. Faktisk var jeg ret festklar og havde både røde læber og danseben på. Jeg kapitulerede kl. 02 og IKKE som den første. Næste dag havde jeg det lidt som om jeg havde tømmermænd, bare uden den der følelse af at krepere hvert 5.minut, hvilket var ret fantastisk og virkelig mærkeligt! Min søde mand hentede mig i lufthavnen og tog mig med ud til frokost og lidt shopping. Resten af dagen kan jeg ikke rigtig gengive, så det har nok ikke været noget af betydning.

4

Se bare. Små danseben, babymave og røde læber

Søndag gik med diverse sysler og hyggeligt besøg hos min søster, der havde pigerne til morgenmad.

5

Tømmermænds morgenmad – bare fordi man ikke har indtaget alko, skal man ikke snydes!

Nu brøler en ny uge, der ikke byder på 5 minutters ro. Jeg har en tandlæge og en frisør der skal aflægges visit i dag og ellers står den på kursus, studiegruppe, venindepleje, skole hele weekenden, fødselsdag og.så.videre. Nå ja, og et arbejde der skal passes. Jeg er ikke god til det der – at have planlagt noget hver eneste dag på en uge. Faktisk vil jeg helst være fri for det, men det kan jeg jo takke mig selv for.

6

Aftensnack. Har i prøvet det? Gulerødder og peanutbutter. Det er FAB!

Jeg må trække vejret dybt og tage én bid af gangen.

(Det handler meget om mad, hva’?)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensom balsal i det kolde nord