Dunken skal beklædes

Karkluden fra Århus

man

Torsdag aften gik snap, da vi havde en færge vi skulle nå – og et kursus jeg måtte gå fra. Min top rutinerede mand, havde derfor sørget for aftensmad, bestående af verdens bedste rulle fra yndlingsstedet på Nørrebro. Himmelsk – intet mindre!

Merry Monday mennesker. Har alle haft en forrygende weekend? Min har ikke være særligt rygende, hvis jeg skal være ærlig. Som bekendt har jeg jo været i Århus, for at agere skolepige. Selve opholdet hos Roberts moster har været skønt. God mad, lange snakke og dejlig opvartning har været både behøvet og rubiner værd, efter de lange dage i skolen.

Skolen derimod har været noget rigtig jask denne gang. Desværre! Det er første gang jeg har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med den her skole, så weekenden har været lang, dræ(b)(n)ende og udmattende. Der er ingen grund til at bad-mouthe nogen, men jeg glæder mig over, at de næste mange skoleweekender foregår i København.

Det er aldrig en sprudlende Heks i har ved tasterne på ugens første dag, men på denne mandag er det lige før jeg flyder ned i tasteturet. Vi var først hjemme kl. 19 i går, så der var ikke meget vrid tilbage i de to karklude, da vi landede på sofaen.

man2

Tidlig lørdag morgen i Århus. Midt på gågaden. Sne, sne, sne og mig

I aften får jeg veninder på besøg, så der venter mig en støvekost og en kage der skal smækkes sammen, når jeg kommer hjem.

I morgen er en ganske særlig dag. Rob og jeg skal nemlig op og se lille miv til nakkefoldsscanning, så jeg krydser mit slatne korpus for, at vi kan se om øglen er med eller uden tap. Ps. Jeg glæder mig helt kodylt meget.

man3

Hele weekenden er jeg blevet undervist i ACT metoden. No comments

I morgen aften gentager vi bif succesen fra sidste uge og tager ind og ser Kollektivet. Den skulle være god, ik’?

Trut trut – 4.uge af året er skudt i gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dunken skal beklædes