Forklaringen på den store hemmelighed

Pizzasvinet vil godt sige tak

Ej for fanden. 1000 tak for jeres søde lykønskninger, både her og på mailen. I fatter ikke hvor glad jeg bliver. Helt ind i marven! Også tak til alle jer, der har hilst mig gladeligt tilbage. Det giver det at skrive en blog, ekstra krølle på halen.

Piz

Se lige de svin der? Må snart afsted igen

I dag er en ret træt dag. Jeg havde som bekendt en vigtigt date i går, med det vigtigste menneske i mit lille liv. Vi startede med dinner på Mother. Mother er en virkelig hyggelig pizza joint, som ligger i Kødbyen. Udover at være hyggelig, men måske vigtigst af alt, laver de også en pizza der tog mig tilbage til en fortovsrestaurant, en varm sommeraften på Elba for 2 år siden. Det var lige før 1 pizza ikke var nok og faktisk var Robert og jeg kun en krumme fra at bestille én mere til deling. Vi formåede dog at tøjle os selv og kastede os i stedet over en tiramissu til deling, som til min store skuffelse (og forventning) var alt for våd og vandet. Dessert der skuffer, er lidt det samme som strømpebukser der begynder at hænge sidst på dagen.

Fra skuffende vanddessert til opløftende Leonardo film. Eller, opløftende er måske så meget sagt, men god – det var den altså. The Revenant, Leonardo Di’Caprios nye film, som varer en hel aften og som er så vanvittigt smuk, at næsten Darth Vader ville fælde en tåre. Den kan klart anbefales og SKAL ses i biffen. Just sayin’.

piz2

… og giv ham så den Oscar

I aften går turen til Århus. Skolen kalder i morgen og for at være ærlig, orker jeg det mildest talt ikke lige nu. Det er så forkælet at sige, men jeg vover pelsen og erkender, at jeg godt bare kunne bruge en weekend i lommen på min mand. Oh well, jeg hujer over at Rob trods alt skal med, så jeg i det mindste kan snave ham i gulvet når klokken ringer ud. Jeg glæder mig til turen derover. Vi sejler nemlig og det er noget af det hyggeligste jeg ved. Når vi tager bilen til Berlin, er sejlturen mit helt klare højdepunkt.

Hvis jeg er lidt stille weekenden over, er det derfor ikke fordi jeg har forladt jer igen, men fordi jeg formentlig er i gang med at lære at man ikke skal sige ’du skal’ til din partner, men derimod ’vil du være sød’…. Jeg bliver most dygtig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forklaringen på den store hemmelighed