Fodsåle-tortur og bjældeklang

I’m still Alive!

fre2How lucky am I?

——————————– og så blev der stille! Jeg kommer ikke udenom det. Mit overskud kan balancere på en musse-lillefingernegl og jeg må prioritere min indsats i denne her tid.

Projekt ’home makeover’ greb lidt mere om sig, end egentlig planlagt og pludselig stod vi med en nyindkøbt (og meget smuk) Wegner stol, der skulle have nyt betræk, et badeværelse der også lige skulle have en flise-forfriskning… og 10.000 andre små dimse projekter, som bare fylder meget. Oveni skal jeg også lige læse et halvt bibliotek, forstå og absorbere det og fois-gras fodre min hjerne i skolen. Bla bla bla, det hele går stærkt!

Men alt er godt. Og jeg er glad. Jeg glæder mig til jul i år. Som en omvendt kødspiser der falder i svime over kikærter, hepper jeg nu på nisser, kugler og marcipan og tæller nærmest dage, til jeg må hænge min amerikaner-krans på døren (ja, jeg er sådan en. Nu). Årsagen til min nyfundne jule iver, skal helt sikkert findes i, at jeg skal være værtinde for hele julens orgasme (se mig. Jeg læser til sexolog) aka. juleaften. Der er altså noget særligt over, at finde juletræstæppe, lyseholdere til juletræet og shoppe amok i julekugler. Julegaverne er plads. Til alle mand (ja. Skyd mig bare) og jeg har allerede besluttet, at jeg både vil lave hjemmelavet rødkål, waldorfsalat, syltede æbler og hvad der ellers hører til den sidste nadver. Det eneste jeg har uddelegeret er ris’a’la’mangen. Den får min mor lov til at lave, for det gør hun bedst. Nå ja. Måske den der sovs skal kreeres med farens flødehånd, men det tager vi på dagen.

freSE lige vorse nye basse. Lidt nøgen der, da puderne er ved at få nyt tøj på

Nytår? Hvad skal man til nytår? Egentlig har jeg mest lyst til at stikke af med Robert, stene gamle film og spise masser af mad i en eller anden snehule. Eller, jeg vil egentlig godt bare være sammen med Robert. Oh well, måske bliver det casa del Nørrebronx der bliver nytårshulen i år.

Jeg lever. Det håber jeg også i gør?

3 kommentarer

 • Cæcilie

  Lever du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denice

  Husk at skriv igen :)!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en dejlig klassisk Wegner stol 🙂 Der er rigtig mange muligheder for at få et frisk pust, hvis i alligevel skal have puderne ombetrukket 🙂 Held og lykke med den

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodsåle-tortur og bjældeklang