'Nej, du er ikke dit barns bedste ven'!

Noget om en nyfødt giraf og fjolser der ridser biler

Jeg har slet ikke fortalt om min weekend. Den var ellers ret sjov – og ret hurtig. Men det var vist selvforskyldt!

Fredag stod den på inkarneret familietid. De små kom en dag senere end de plejer, så vi lagde ud med sofahygge og legede frikadelle familie. Børnene er besatte af fredagsprogrammet ‘Versus’, der kunne vinde en pris for det mest lallede TV der er produceret i nyere tid. Hvad blev der af ‘Husk lige tandbørsten’, som familien kunne samles om fredag aften? Den time det varede, var mest som at blive tæppebombet af stenhårde kastanjer uden pause. Men de små havde en fest og så er alt jo godt.

2Riiimelig sviller inden turen gik videre til Amigo

Lørdag fik jeg mig en ny cykel, som erstatning for den der blev tyvstjålet i nattens mulm og mørke (idiot-nar) og jeg er nu atter flyvende. Jeg fik mig også et par nye sweatre og er nu endnu et skridt tættere på, at være både varm og mild hele vinteren!

Lørdag aften tog det hele lidt en drejning. Den lille havde leget hos en ven hele dagen og det endte selvsagt i sleepover. Den store ville gerne sove ved en veninde og den største skulle til fødselsdag. Det vil sige at den mellemste (undertegnede) pludselig var solo. I ca. 5 min. Før jeg vidste af det, var jeg underholdt og i fantastisk selskab med min gamle ven, Maria, som jeg ikke har været på sjusrov med i 100 år. Vi startede hos mig hvor vi klogede os over vodkasaft, inden vi driblede på Llama og dansede til vi blev smidt ud. Derfra gik turen til Amigo bar, hvor vi mødte min mand med hof. Kl. 05 havde jeg det lidt som en nyfødt babygiraf. Mine stylter begyndte at svaje noget under mig (FØRSTE gang med voksenhæl siden Maj – YAY) og jeg måtte kapitulere og vinke farvel til de andre der tog videre – med min mand i hånden, heldigvis.

1Der er jo simpelthen så pænt på Llama!

Søndag var en træt en af slagsen. Lykkeligt fik jeg lov at sove lidt længe, inden der igen var øgler i huset. Resten af dagen blev brugt på at læse bøger, spise god frokost, hente Roberts bil og opdage at vores Passat er blevet key’ed. Ja. Der er simpelthen nogen (læs: en eller anden imbecil, fucking, hjernedød, idiot-klovn. SORRY, men come ON, hvem gør sådan noget?), der har taget en nøgle og ridset hele vores kølerhjelm op! Tak for ingenting og god søndag. Fjols! Nå, heldigvis købte vi en ret omfattende bilforsikring sammen med bilen, så vi er dækket ind. Men jeg er stadig ret målløs over konceptet, at fucke andre menneskers biler op!?

Ugen er allerede halvvejs og oppe i 4.gear. Træning, læsning, venner, datenight, læsning, kvali-tid, mere træning og mere læsning står højest på min liste i denne uge. Det der læsning er altså virkelig fedt, når man lige finder rytmen.

3Vi fik også stacket op på vores te-lager igen. BEDSTE te ever, den der cool-mint!

Har i det godt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Nej, du er ikke dit barns bedste ven'!