Er der mere rødvin?

HEKSEN HAR FØDSELSDAG

føs3Jeg har selvfølgelig bagt til work. De her lækkerheder købte jeg med fra US. Ville ønske man kunne få dem herhjemme – til under 65kr posen!

I DAG ER DET MIN FØDSELSDAG.

Selvom det jo ikke er det vilde at fylde 31 år, synes jeg altid det er lidt hyggeligt at have fødselsdag. Det meste er godt nok blevet fejret i weekenden og i går aftes, da der var to børn der havde en større fest end jeg, omkring det at fylde år.

føsIn the making

Det betød også at jeg fik gaver fra dem i går aftes, over en omgang omelet med rugbrød. Nå ja, og så fordi jeg havde sagt, at der ikke var grund til stress med boller og snegle i morges, da det ville betyde at resten af holdet skulle op kl. 06. Flinke Flora.

Jeg plejer faktisk at holde et eller andet omkring min fødselsdag, men i år tror jeg, jeg holder det helt low. Min mand har spurgt hvad jeg har lyst til i aften og det jeg allerhelst vil… er at være hjemme. Hjemme med stearinlys, en ordentlig røvfuld sushi, min bedste ven ved min side og udsigten til at skyde den af om nogle uger i stedet.

31? Tja, det lyder vel meget godt?

føs2

….and done

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der mere rødvin?